Naslovnica / NOVICE / Po zadnje praznične nakupe v Štacjon

Po zadnje praznične nakupe v Štacjon

Okolju, očem in tudi žepu ne neprijazna pisana sejemska ponudba Dnevnega centra Štacjon.

Vse, ki ste morda vsaj malce trajnostno naravnani, in vam manjka darilce, tiste, ki bi radi spoznali ali konec koncev le pozdravili že poznane sosede, ob tem pa bi si se napasli radovedne oči, bi povabili: Pridite v Štacjon!

Do 6. decembra vas vabijo, da si ogledate njihovo pestro ponudbo na stojnici oz. hišnem sejmu, če ne jih pa obiščite kar v Štacjonu.

 

Dolge dneve so njihove roke strigle in šivale, sestavljale, oblale… in na mnoge druge načine poskrbele, da je njihova stojnica zdaj bogato obložena z izdelki. Za tiste, ki hočejo več, odprejo tudi vrata centra. Mize in stene notranjih prostorov krasijo mnogoteri različni obeski, ki vabijo radoveden pogled, z občutkom spleteni in okrašeni lovilci vaših bodočih sanj (ali morda sanj ljubljenih bližnjih?), torbice za naše najmlajše ali mlade po srcu… Lahko pa si ob hladnih zimskih večerih skuhate njihov »doma« sušeni čaj, ali preženete prve znake prehlada z dišečim žajbljem.

 

In še se najde lepega.

Najbolj izbirčnim pa, če že slučajno ne pridejo do pravega izbirka, ostane prijazen nasmeh, ki jim ga naklonijo Štacjonci ob prihodu. Morda si ob odhodu prislužite še topel objem.

Obiščite jih in se jim prepustite! Presenečenja so najlepša. Lahko ste presenečenje tudi vi.

Petek je torej… dan za obisk Štacjonovega hišnega sejma.

Besedilo in fotografije: Kartini Djalil