Naslovnica / NOVICE / Podeljena priznanja Občine Kamnik – Zlato priznanje je prejela GRS Kamnik

Podeljena priznanja Občine Kamnik – Zlato priznanje je prejela GRS Kamnik

Ob nocojšnji slovesnosti v počastitev rojstnega dne Rudolfa Maistra, ki ga v Občini Kamnik obeležujemo tudi kot občinski praznik, so bila nekaterim zaslužnim Kamničanom in Kamničankam ter organizacijam podeljena tudi občinska priznanja. Podeljenih je bilo 7 priznanj, najvišje, Zlato priznanje Občine Kamnik pa so, več kot zasluženo, za svoje dolgoletno dobro delo in reševanje življen, prejeli kamniški gorski reševalci.

obcinska priznanja 2016 7

Zlato priznanje Občine Kamnik je prejelo Društvo Gorska reševalna služba Kamnik, za za vrhunsko usposobljenost, organiziranost, širjenje zavesti o varnosti v gorah in predvsem nesebično pomoč pri reševanju. V imenu kamniških gorskih reševalcev je priznanje sprejel predsednik društva GRS Kamnik Franc Miš.

Srebrno priznanje Občine Kamnik so prejeli:

obcinska priznanja 2016 4

Ivan Pristovnik – za pomemben prispevek pri uspešnem razvoju in prepoznavnosti občine Kamnik, predvsem v obdobju po uvedbi nove lokalne samouprave.

obcinska priznanja 2016 5

Matjaž Šporar – za izreden prispevek k ohranjanju in promociji edinstvene fotografske zapuščine Petra Nagliča.

obcinska priznanja 2016 6

Valentin Zabavnik – za vsestransko sodelovanje pri razvoju lokalne skupnosti in dolgoletno delo na področju ohranjanja narave.

 

Bronasta priznanja Občine Kamnik so prejeli:

obcinska priznanja 2016 1

Sonja Bernot – za neizbrisen pečat v krajevni kulturi.

obcinska priznanja 2016 2

Marko Kumer – za ohranjanje industrijske dediščine in krepitev zavedanja o bogastvu, ki se skriva za nekdanjimi tovarniškimi zidovi v Kamniku.

obcinska priznanja 2016 3

Dragica Požek – za zavzeto delo v Krajevni skupnosti Duplica, humanitarno dejavnost in doprinos pri socialnem vključevanju starejših občanov.

 

obcinska priznanja 2016 9

Vsem prejemnikom priznanj iskreno čestitamo!