Naslovnica / Črna kronika / Pogrešanega so žal našli mrtvega v gozdu

Pogrešanega so žal našli mrtvega v gozdu

Današnja obsežna iskalna akcija pogrešane osebe na območju Sel, Rožičnega in Bele Peči v Tuhinjski dolini, v kateri je sodelovalo kakih petdeset oseb, je bila sicer uspešno izvedena, žal pa tokrat ni imela srečnega konca.

Danes, nekaj pred dvanajsto uro, je na Selih pri Kamniku stekla obsežna iskalna akcija pogrešanega občana. V iskalno akcijo se je, razen policistov, ki so pogrešanega iskali tudi s pomočjo policijskega helikopterja, vključilo tudi več deset gasilcev iz prostovoljnih gasilskih društev Sela, Srednja vas, Kamnik in  Šmartno v Tuhinju ter lokalnih lovcev, ki so, tudi s pomočjo drona, pregledali širšo okolico Sel, Žubejevega in Bele Peči.

Sama iskalna akcija, ki je potekala v znamenju rutiniranega in dobrega medsebojnega sodelovanja vseh sodelujočih in udeleženih služb, je bila sicer uspešna, vendar tokrat žal ni imela srečnega konca, saj pogrešani osebi, ki je bila najdena v gozdu na območju Bele peči v Tuhinjski dolini, žal ni bilo več mogoče pomagati.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bila pogrešana oseba najdena mrtva okoli 14. ure, z ogledom kraja in po do sedaj zbranih obvestilih, pa smrt  ni posledica morebitnega kaznivega dejanja, prav tako pa ne kaže na nesrečo.