Naslovnica / NOVICE / Pohod na Brezje 2021

Pohod na Brezje 2021

Za vsakim dežjem posije sonce in končno smo dočakali sončno in toplo nedeljo, ki smo jo v Športnem in kulturnem društvu Sela, rezervirali za tradicionalni pohod na Brezje.

Kot vsako leto, nas je tudi letos vodil izkušeni Aleš Štrajhar. Skupino pohodnikov, ki se je raztegnila v varni in predpisani razdalji na dolgih nekaj sto metrov, je od 4. ure zjutraj do tretje ure popoldne varno pripeljal na cilj. Poskrbeli smo tudi za počitek in okrepčilo na poti.

Pot je ponudila poleg prelepih naravnih kulis, ki jih je pričaralo sončno vreme, tudi priložnost za pogovore, za razmišljanje in seveda tudi veselje.

Opremljeni z vsem tem smo prišli na cilj, ki je bil za nekatere bolj oddaljen, za druge pa nekoliko manj. Skupno pa nam je bilo to, da smo cilj na koncu dosegli in se ob tem počutili izvrstno. S tem pohodom je ŠKD Sela otvorilo sezono prireditev, ki jih bomo izvedli v skladu s predpisi za zajezitev širjenja virusa.

 

Zahvaljujemo se vse, ki ste pri izvedbi sodelovali in pomagali in PGD Sela za opravljen prevoz. Vabimo vas, da se nam pridružite in obljubljamo vam dobro počutje in lepo doživetje.

Nataša Pivec