Naslovnica / Napovedi in obvestila / Poletje s kamniškimi vaterpolisti – pestra ponudba počitniških dejavnosti

Poletje s kamniškimi vaterpolisti – pestra ponudba počitniških dejavnosti

Vaterpolsko društvo Kamnik v poletnih mesecih organizira različne poletne dejavnosti, s katerimi poskrbimo za najmlajše, pa tudi tiste, malo starejše.

vpisi poletje-1

TABORI

Aktivne počitnice, so organizirane v štirih različnih terminih, sicer pa potekajo od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00. Gre za to, da združimo različne športne dejavnosti kot so npr. plavanje, nogomet, odbojka, badminton, vaterpolo, ribištvo, pohodništvo,… z ustvarjalnimi dejavnostmi, obiskom kmetije in različnimi izleti. Organizirana je tudi malica in topel obrok. »Poletne norčije« so namenjene vsem otrokom od 5 do 12 leta.

 

VATERPOLO ŠOLA

Poletna vaterpolo šola poteka 3x tedensko, na kamniškem bazenu, Pod Skalo. Z različnimi igrami z žogo v vodi in treningi poskrbimo za izpopolnjevanje plavanja, zato je program primeren za otroke, ki že znajo plavati (plavalci) in so starejši od 7 let.

vaterpolo3

PLAVALNA VATERPOLO ŠOLA

Poletna vaterpolo PLAVALNA šola, pa je namenjena otrokom, od 4 leta starosti dalje, ki še ne znajo plavati. Na kamniškem bazenu, Pod Skalo, 3x tedensko (v popoldanskih urah) poteka učenje plavanja, pri čemer imajo otroci kasneje tudi možnost nadaljevalnih tečajev. Z različnimi igrami v vodi otrokom približamo plavanje in jih na zabaven način vpeljemo v svet samostojnega plavanja.

vaterpolo10

REKREACIJA ODRASLI

Organizirana pa je tudi rekreacija odraslih. Gre za vodeno vadbo, ki je namenjena izpopolnjevanju plavanja ter rekreaciji, lahko se pridružite tudi skupini, ki igra vodno košarko in mali vaterpolo.

vaterpolo1

Informacije in prijave

Dare Homar | Telefon: 070 816 797 | E-mail: dare.homar@gmail.com

Spletna stran: www.vaterpolsko-drustvo-kamnik.si