Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Grozil ji je, da jo bo razbil in odpeljal otroka

Policijska kronika: Grozil ji je, da jo bo razbil in odpeljal otroka

Vplivi pomladne polne lune so se v preteklem tednu kazali tudi pri delu kamniških policistk in policistov. Le-ti so imeli namreč polne roke dela z opitimi voznicami in voznikami, obravnavo več prometnih nesreč in tatvin, obenem pa so morali posredovati tudi pri delovnih in družinskih sporih. So pa v minulem tednu policisti za zapahe uspeli spraviti tudi voznika, ki je imel v avtu več zavitkov prepovedane droge.

Kronika PP Kamnik (od 15. do 22. 4. 2019)

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
15.04.2019 – Na območju Drnovega je neznani storilec iz parkiranega priklopnega vozila odtujil obe registrski tablici in oškodoval podjetje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
15.04.2019 – Občanka se je zglasila na policijsko postajo in prinesla denar, ki ga je našla 15.04.2019, okoli 14.45 urim na bankomatu na Usnjarski ulici pri trgovini Spar. Napisan je bil zapisnik o najdenih stvareh, občanka oz. občan, ki je pozabil vzeti dvignjen denar, pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

VINJEN VOZNIK
15.04.2019 – V Kamniku so policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.73 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

MED DELOM STA SE STEPLA
16.04.2019 – V enem izmed podjetij v industrijski coni Žeje sta se, zaradi delovnega procesa, sprla dva zaposlena in med seboj obračunala s pestmi.  Obema kršiteljema je bila na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

 SPOR MED PARTNERJEMA
16.04.2019 – Policisti so bili obveščeni o prepiru med partnerjema zaradi denarja na območju Domžal, kjer je kršitelj žalil in udaril partnerico. Kršitelju je bila na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

TATVINA KOLESA V KAMNIKU
18.04.2019 – Neznani storilec je preko noči izpred stanovanjske hiše v Kamniku odtujil nezaklenjeno cestno kolo znamke Calt, črne barve in oškodoval lastnico. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

 GLASNA GLASBA
18.04.2019 – Policiste je občanka obvestila o glasni glasbi iz stanovanja stanovanjskega bloka ter motenju nočnega miru in počitka. Policisti so na kraju ugotovili kršitev in kršitelju izdali plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

KREPKO JE NAPIHAL
18.04.2019 – V Komendi so policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 1.16 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

VINJENA VOZNICA
19.04.2019 – V Volčjem Potoku je bila ustavljena voznica osebnega avtomobila, ki je kazala očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar ji je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznica 0.52 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

PRIDRŽANJE RAZPEČEVALCA DROGE
19.04.2019 – Pri kontroli prometa v Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega vozila, ki je  med postopkom policistkam izročil večjo količino droge, in sicer 14 alu zavitkov z zeleno posušeno snovjo rastlinskega izvora. Omenjenemu je bilo zaradi kaznivega dejanja  neupravičena proizvodnja in promet s prepovedano drogo  odvzeta prostost, zaseženo vozilo in opravljen hišna preiskava.

GROŽNJE BIVŠEGA PARTNERJA
20.04.2019 – V Suhadolah je prišlo do spora med bivšima partnerjema, ki je partnerki grozil, da jo bo razbil in odpeljal otroka. Policisti so napisali zapisnik za kaznivo dejanje grožnje, sledi pa zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI
21.04.2019 – V Kališah je prišlo do prometne nesreče s samoudeležbo tujega motorista s spotnico, do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča. V nesreči se je lažje poškodovala motoristova spotnica, tujemu motoristu pa je bilo bilo izdano potrdilo o plačni globi, zaradi kršitve zakona v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA NA MALEM HRIBU
22.04.2019 – Na Malem hribu je prišlo do prometne nesreče z udeležbo osebnega vozila in motornega kolesa, do katere je do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje motorista, ki je trčil v vozilo. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog, zaradi kršitve zakona v cestnem prometu. 

VINJENA VOZNICA
22.04.2019 – V Mostah je bila ustavljena voznica osebnega avtomobila, ki je kazala očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar ji je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznica 0.73 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve