Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Ker ni dobil pijače, je razbil steklo na vratih lokala

Policijska kronika: Ker ni dobil pijače, je razbil steklo na vratih lokala

Hudo žejen je moral biti gost, ki je v gostinskem lokalu, ker mu natakarica ni hotela postreči s pijačo, z roko razbil steklo na vratih lokala.

Kronika PP Kamnik (od 18. do 24. 3. 2019)

TATVINA EURO PALET
18.03.2019 – Policisti so na Korenovi cesti obravnavali tatvino euro palet. Neznani storilec je neovirano pristopil do poslovnega prostora in z dvorišča odtujil okoli 60 lesenih euro palet. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA  S TELESNIMI POŠKODBAMI NA LJUBLJANSKI CESTI
18.03.2019 – Na Ljubljanski cesti v Kamniku je prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil vonik osebnega avtomobila, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo voznika. Slednji je trčil v pred seboj stoječe vozilo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA PRIKOLICE
18.03.2019 – Policisti so bili obveščeni o tatvini tovorne prikolice znamke BAN z nameščeno tretjo reg. tablico LJ259-GC, ki je bila odtujena pred gospodarskim poslopjem enega izmed podjetij v Kamniku.

VLOM V OSEBNI AVTO
19.03. 2019 – V večernem času je neznanec poskušal vlomiti v parkiran avto na parkirišču bivšega podjetja Stol. Opravljen je bil ogled kraja dejanja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POGREŠANA OSEBA
19.03. 2019 – Obveščeni smo o pogrešani osebi na območju Kamnika. V iskanje se je vključilo več policijskih patrulj z območja policijske uprave Ljubljana. Oseba je bila najdena in predana v zdravstveno oskrbo.

TATVINA DENARNICE V DOMU KULTURE KAMNIK
20.03.2019 – Na policijski postaji se je zglasila občanka in prijavila kaznivo dejanje tatvine. Neznani storilec, ki je v baletni učilnici izkoristil nepazljivosti oškodovanke, ji je namreč odtujil denarnico z vsebino. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
21.03.2019 – Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Kamniku, v katero je neznani storilec v dopoldanskem času vlomil skozi balkonska vrata in pregledal hišo, kjer je iz otroške sobe  odtujil denar. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŠKODOVANJE STEKLA NA VRATIH LOKALA
22.03.2019 – V gostinskem lokalu na Ljubljanski cesti so policisti obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari, ki ga je storil Kamničan, ki ga natakarica ni hotela postreči s pijačo. Ta je zaradi tega z roko udaril v stekleni del terasnih vrat in razbil steklo ter povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
23.03.2019 – Policista sta imela na območju Kamnika v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Le-ta je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 1.13 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

PROMETNA NESREČA MOTORISTA
23.03.2019 – Policisti so na Ljubljanski cesti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo motorista do katere je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja in neprilagojene hitrosti motorista, kateri je padel po vozišču in se poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.