Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Psi in bivši zaljubljenci se radi grizejo

Policijska kronika: Psi in bivši zaljubljenci se radi grizejo

Poletje gre počasi h koncu, policistom, ki so v preteklem tednu, razen običajnega lova zmikavtov in drugih nepridipravov, morali miriti tudi pse in bivše partnerje, pa dela nikoli ne zmanjka.

Kronika PP Kamnik (od 13. do 19. 8. 2018)

VLOM IN TATVINA PLINSKIH JEKLENK
13. 8. 2018 – Policisti so v Motniku obravnavali vlom v skladišče s plinskimi jeklenkami. Neznani storilec je iz skladišča odtujil 22 plinskih jeklenk. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

SPOR MED BIVŠIMA PARTNERJEMA
13. 8. 2018 – Policisti so bili obveščeni o sporu med bivšima partnerjema na območju Kamnika. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je bila izrečena globa.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
14. 8. 2018 – Na območju Kamnika so policisti moškemu zasegli snov za katero obstaja utemeljen sum, da gre za prepovedano drogo konopljo. Snov je bila poslana v analizo. O rezultatih analize bo obveščeno pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA
15. 8. 2018 – Policisti so v križišču Cankarjeve in regionalne ceste obravnavali prometno nesrečo v kateri je nastala materialna škoda, udeleženca pa sta izpolnjevala pogoje za udeležbo v cestnem prometu.

TATVINA KOLESA
16. 8. 2018 – Neznani storilec je na Ulici Matije Blejca izvršil tatvino odklenjenega kolesa znamke Gohost ACX 510, zlato rumene barve. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
17. 8. 2018 – V križišču Cankarjeve in regionalne ceste so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik je trčil v vozilo voznika pred seboj in nato s kraja nesreče odpeljal, ne da bi nudil podatke drugemu vozniku. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

VLOM V AVTODOM V VOLČJEM POTOKU
18. 8. 2018 – Neznani storilec je 18. 8. 2018 med 9.15 in 11.30 na parkirišču pri Arboretumu v Volčjem Potoku vlomil v avtodom. Ugotovljeno je bilo, da storilec ni ničesar odtujil, nastala pa je materialna škoda.

INTERVENCIJA NA JAVNEM KRAJU
18. 8. 2018 – Na območju Kamnika je prišlo do spora med udeležencema v prometu zaradi nespoštovanja pravil v prometu. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila in bodo zoper kršitelja uvedli ustrezne postopke.

VLOM V HIŠO NA OBMOČJU OBČINE KOMENDA
18. 8. 2018 – Neznani storilec je 18.8.2018 med 21.00 in 22.30 na območju občine Komenda vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje odtujil nekaj predmetov. Policisti so opravili ogled kraja dejanja in zbiranje obvestil.

PES JE UGRIZNIL PSA
19. 8. 2018 – Policisti so posredovali na območju Podgorja, kjer so obravnavali ugriza psa, ki je ugriznil drugega psa. Po zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.