Naslovnica / Črna kronika / Policisti so že izsledili mladoletnika, ki sta razdejala pokopališče v Stranjah

Policisti so že izsledili mladoletnika, ki sta razdejala pokopališče v Stranjah

Policisti so že danes izsledili mladoletnika, ki sta ponoči med popivanjem na pokopališču v Stranjah povzročila pravo razdejanje.

Danes smo že poročali o tem, da je med prebivalci Stranj in okoliških krajev, predvsem pa med lastniki grobov na pokopališču v Stranjah, precejšnje ogorčenje vzbudilo razdejanje pri mrliških vežicah in med grobovi, ki je bilo posledica sinočnjega popivanja in vandalizma mladoletnih oseb.

Kot so nam sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so policisti ob ogledu kraja dogodka zavarovali sledi in dokaze, z zbiranjem informacij pa so bili očitno nadvse uspešni tudi pri iskanju storilcev, saj so že danes uspeli izslediti oba mladoletna storilca, ki sta povzročila razdejanje na pokopališču.

Zoper njiju bo, po vseh zbranih obvestilih, sledil ustrezen ukrep, bodisi v obliki obdolžilnega predloga, bodisi kazenske ovadbe, kar zavisi od zbranih obvestil in višine v objestnosti ter pijanosti povzročene škode.

Kot smo uspeli neuradno izvedeti, naj bi oba mladoletnika, v roke policistom (bržkone za ušesa) prignali kar njuni zgroženi starši.

Omenjeno informacijo so nam nekoliko kasneje potrdili tudi starši enega izmed obeh mladoletnikov, ki so obenem zagotovili, da bosta fanta prevzela vso odgovornost za svoje neprimerno početje.