Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Poročna slavja, zabave in nedeljska kosila v gostilni Pavlin na Šenturški gori

Poročna slavja, zabave in nedeljska kosila v gostilni Pavlin na Šenturški gori

Pri Pavlinovih na Šenturški gori, katere idilično okolje s prečudovitim razgledom na dolino je kot nalašč za izlet, se prav dobro obeduje, restavracija njihove gostilne pa je kot nalašč tudi za organizacijo poročnih in drugih zabav.

55-letna tradicija

Pavlinova domačija oz. gostilna na Šenturški gori je, tudi zaradi tega, ker je daleč naokoli znana po dobri hrani, predvsem pa izvrstnih domačih mesninah lastne proizvodnje, že desetletja priljubljena točka rekreativcev in nedeljskih obiskovalcev.

 

Gostilna, ki jo v svoje roke počasi prevzema že tretja generacija, se ponaša  s 55-letno tradicijo, ponudba gostilne pa temelji predvsem na tradicionalni, dobri domači hrani, katere sestavine so pretežno lokalnega porekla.

Poročna slavja in zabave

Gostilna in restavracija Turizma in gostinstva Pavlin, ki sprejme do 110 gostov, pa ni primerna zgolj za prijeten izlet in obisk v času nedeljskega kosila, ampak je, spričo svoje idilične, vseeno pa ne preveč odmaknjene lege s čudovitim razgledom na dolino, tudi kot nalašč tudi za organizacijo porok in drugih srečanj ter zabav za zaključene družbe.

Pavlinovi se pri organizaciji poročnih in drugih zabav radi povsem prilagodijo potrebam in željam ter okusu svojih gostov, kar bržkone lahko potrdijo tudi zadovoljni gostje in številni srečno poročeni zakonski pari, ki so imeli ohcet prav pri Pavlinovih na Šenturški gori, obenem pa tudi številni gostje iz celega sveta, ki so bivali v njihovih počitniških hišicah.

Kljub dobri ponudbi in postrežbi pa se bodočim mladoporočencem in organizatorjem različnih zabav ter prijateljskih srečanj, ni treba bati, da bi jih slavje stalo celo premoženje, saj so cene pri Pavlinovih povsem zmerne, če že ne kar zelo ugodne, obenem pa lahko svatje kako stvar, denimo pecivo, torto in aperitiv, prinesejo tudi s seboj.

Zato vam, v kolikor tudi sami načrtujete poročno slavje, družinsko, poslovno ali kako drugo srečanje, zabavo ali slavje, oglasite tudi na Šenturški gori pri Pavlinovih, kjer se vam bodo z veseljem posvetili in vam s svojimi bogatimi izkušnjami pomagali pri pripravi slavja oz. zabave, ki bo v zadovoljstvo in veselje tako vam, kot vašim povabljenim gostom.

Da se vam bodo lahko v celoti posvetili pa bo najbrž najbolje, da svoj prihod poprej najavite ter jih pokličete po telefonu, ali pa jim pišete na naslov elektronske pošte.

Kontaktni podatki

Turizem in gostinstvo Pavlin – Anica Pavlin s.p.
Šenturška gora 23
4207 Cerklje na Gorenjskem
E-mail: ludvik.pavlin@gmail.com
Telefon: (+386) 031 361 215 ali (+386) 04 252 20 83
Spletna stran: www.turizem-pavlin.com
FB: Turizem Pavlin