Naslovnica / Napovedi in obvestila / Poziv k oddaji predlogov za člane Sveta Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti – Območne izpostave Kamnik

Poziv k oddaji predlogov za člane Sveta Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti – Območne izpostave Kamnik

Občinski svet Občine Kamnik – Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja objavlja Poziv k oddaji predlogov za člane Sveta Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti – Območne izpostave Kamnik.

Kandidate lahko predlagajo kulturna društva, zveze kulturnih društev in posamezniki s področja kulturnih dejavnosti, ki delujejo v občini Kamnik.

Predlogi morajo vsebovati naslednje sestavine (vzorec predloga):

  • osnovne podatke o predlagatelju (naziv organizacije oz. ime in priimek predlagatelja, naslov in tel. številka);
  • osebne podatke o predlaganem kandidatu (ime in priimek, datum rojstva in naslov stalnega prebivališča);
  • pisno izjavo predlagatelja, da se predlagani kandidat strinja s predlogom kandidature in v primeru izbire dovoljuje objavo imena in priimka v gradivu za sejo občinskega sveta v tiskani obliki in na spletni strani občine;
  • obvezno kratko pisno utemeljitev predloga.

Pisne predloge z ustrezno utemeljitvijo je potrebno nasloviti na: Občinski svet Občine Kamnik – Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, Glavni trg 24, 1240 Kamnik, s pripisom »predlog kandidature za člana Sveta JSKD – OI Kamnik«.

Komisija bo obravnavala predloge, ki bodo prispeli oziroma bodo oddani priporočeno na pošto do vključno 7. marca 2016.

Poziv je objavljen tudi na podstrani razpisi oziroma javni pozivi in namere, in sicer tukaj.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Shrani nastavitve