Naslovnica / ŠPORT / Poziv navijačem: S Kamničankami na finale pokala

Poziv navijačem: S Kamničankami na finale pokala

Le še dober teden nas loči do prvega vrhunca sezone, ko bodo odbojkarice Calcit Volleyballa na zaključnem turnirju pokala Slovenije branile lanskoletno lovoriko. Da bi jim to uspelo, bodo potrebovale tudi podporo s tribun, zato bo vodstvo kluba organiziralo brezplačen prevoz in ogled sobotne polfinalne in morebitne nedeljske finalne tekme.

Ker si igralke in strokovno vodstvo Calcit Volleyballa želijo ubraniti pokalno lovoriko, ki so jo osvojile lani in predlani, brez navijačev pa bo naloga še toliko težja, so se v vodstvu kluba odločili, da tudi letos organizirajo prevoz in ogled polfinalne in morebitne finalne tekme. Brezplačen prevoz in ogled tekme velja le za navijače, ki bodo na tekmo odšli organizirano in z navijaškimi pripomočki.

Zbor za sobotno polfinalno tekmo, ki bo na sporedu v soboto, 17. januarja, bo ob 13:15 uri izpred ŠD Kamnik, zbor za finalno tekmo, ki bo na sporedu v nedeljo, 18. januarja, pa ob 15:15 uri. Prav tako izpred ŠD Kamnik.

Prijave za obe tekmi sta možni na spletni naslov: calcit.volleyball@gmail.com ali na telefonsko številko 041 753460 (Peter).

Vljudno vabljeni, da tudi z vašo pomočjo Calcit Volleyball pride do prve letošnje lovorike!

Spored zaključnega turnirja pokala Slovenije

Sobota, 17. januar, polfinale (OŠ Braslovče): Calcit Volleyball – Luka Koper (14:30), Nova KBM Branik – Braslovče (17:00).

Nedelja, 18. januar, finale (OŠ Šempeter): ob 16:45 uri.