Naslovnica / Napovedi in obvestila / Poziv občanom za cepljenje proti COVID-19

Poziv občanom za cepljenje proti COVID-19

Zdravstveni dom Kamnik poziva vse zainteresirane občane, ki so starejši od 70 let in se za cepljenje še niso odločili, da se prijavijo na cepljenje.

Spoštovani, ker smo v cepilnem centru ZD Kamnik zaključili cepljenje zainteresiranih starejših od 70 let, pozivamo vse občane starejše od 70 let, ki se za cepljenje še niso odločili, naj se na cepljenje naročijo na povezavi NAROČANJA NA CEPLJENJE PROTI COVID-19 ali pri osebnem zdravniku.

Hkrati pozivamo vse starejše od 70 let, ki so se na cepljenje že prijavili, pa niso bili vabljeni, naj kontaktirajo osebnega zdravnika, da preveri prijavo in kontaktne podatke.
Sašo Rebolj, dr. med., spec.,
direktor Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik

Informacije

Cepljenje proti COVID 19 za občane Kamnika, Komende oziroma občane, ki imajo pri nas izbranega osebnega zdravnika, poteka centralizirano na cepilnem mestu v ZD Kamnik. Sistem naročanja na cepljenje je omogočen s pomočjo spletnega obrazca. Pri naročanju (kdaj kdo pride na vrsto) upoštevamo prednostne kriterije za cepljenje, ki sta jih določila NIJZ in Ministrstvo za zdravje. Občani, ki se bodo prijavil s spletnim obrazcem, bodo pravočasno obveščeni o datumu cepljenja s SMS sporočilom.

Da bomo lahko zagotovili čim bolj tekoč sprejem in obravnavo prijav na cepljenje proti COVID-19 paciente vljudno naprošamo, da prijave oddate preko spletnega obrazca TUKAJ.

Registracija je enostavna in registrirati se je potrebno zgolj enkrat. Prosimo, da ste izredno pozorni, da vpišete pravilno številko mobilnega telefona.

Za občane, ki niso vešči uporabe spleta, je izjemoma možno naročanje po telefonu 01 8318-616 in sicer:

  • ponedeljek 14.00 – 16.00
  • torek 11.00 – 13.00
  • sreda 11.00 – 13.00
  • četrtek 14.00 – 16.00
  •  petek 11.00 – 13.00

ali preko ambulante izbranega osebnega zdravnika

POZOR

Če ste bili vabljeni na cepljenje in se ga iz katerega koli razloga ne boste udeležili, prosim da se obvezno odjavite na odjava.cepljenja@zdkamnik.si

Zdravstveni dom Kamnik