Naslovnica / Trači in tračnice / Pozor: Po Kamniku hodita dinozavra

Pozor: Po Kamniku hodita dinozavra

Pred nekaj trenutki smo bili obveščeni, da sta bila na Ljubljanski cesti opažena dva dinozavra.

Po poročanju naših bralcev se dinozavra, ki zaenkrat še ne kažeta kakih znakov agresije oz. domevno nista nevarna,  trenutno pomikata od Svetilnika proti Mercatorju, vseeno pa priporočamo, da jih, iz gole previdnosti, ne poskušate božati ali hraniti, prav tako pa jih ne obmetavajte s kamni, dregajte s palicami in podobno.

Od kje sta se simpatična dinozavra pojavila, ali gre morda za avtohtono kamniško vrsto, ali pa sta v Kamniku zgolj na obisku oziroma morda prinašata kako sporočilo, ali pa ima njun obisk morda celo političen ali medgalaktični značaj, zaenkrat sicer še ne vemo, se bomo pa pa poskusili potrudili, da o pojavu omenjenih dinozavrov poskušamo izvedeti čim več.

V kolikor bi dinozavre v Kamniku opazili tudi sami, vas lepo prosimo, da jih fotografirate, posnamete in nam posnetek, skupaj z lokacijo opažanja, posredujete  naš e-mail urednistvo@kamnik.info.

V kolikor pa dinozavra morda tudi sama uporabljata internet in bereta Kamnik.info, pa naj nas nemudoma kontaktirata, da z njima naredimo intervju.