Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Prenovljena Kamniška pekarna v Svetilniku ponovno odpira svoja vrata

Prenovljena Kamniška pekarna v Svetilniku ponovno odpira svoja vrata

Pekarna Kamnik v Svetilniku je s prenovo doživela popolno preobrazbo, saj je v lokalu odslej urejena tudi kavarna in slaščičarna, kjer bo moč posedeti ob kavi, svežem pecivu, slaščicah ter tudi picah.

Pekarna Kamnik v kamniškem Svetilniku, ki je bila zaradi temeljite prenove nekaj časa zaprta, jutri, 29. marca 2017, ponovno odpira svoja vrata, s svojo novo ureditvijo in ponudbo, pa na dobrodošel način poživlja že tako precej pestro kamniško gostinsko ponudbo.

Ne le pekarna, tudi kavarna in slaščičarna

V Kamniški pekarni, kot se prenovljena pekarna imenuje po novem, bo namreč odslej moč tudi posedeti, kajti razen že uveljavljene prodajalne s ponudbo svežega kruha in peciva, je v moderno preurejenem lokalu je urejena tudi slaščičarna oz. kavarna.

Dobrodošle novosti se utegnejo razveseliti predvsem vsi tisti, ki si radi za zajtrk ali malico v miru in sede privoščijo burek ter jogurt, seveda pa tudi vsi tisti, ki ob kavi radi prigriznejo sveže pečeno pecivo, uživajo v slaščicah, ali pa mimogrede prigriznejo kak kos svežega peciva ali pice.

Danes v Kamniški pekarni, kavarni in slaščičarni intenzivno urejajo še zadnje malenkosti, že jutri zjutraj pa bodo police prenovljene pekarne že polno založene, saj bo prenovljeni lokal že normalno obratoval. Tega se utegnejo še posebej razveseliti okoliški prebivalci, ki jim po sveže pečen kruh ne bo več potrebno hoditi daleč, hkrati pa bodo imeli v svoji bližini tudi novo slaščičarno in kavarno.

Odprtje v sredo, 29. marca 2017

Kot se za odprtje prenovljenega lokala spodobi, pa bodo vsi gostje in kupci, ki bodo v sredo, 29. marca 2017, obiskali prenovljeno Kamniško pekarno, kavarno in slaščičarno, pa bodo deležni dobrodošlice v obliki brezplačne kavice z okusnim prigrizkom.

Odprto vsak dan od 6. do 22. ure

Kamniška pekarna, kavarna in slaščičarna, ki se nahaja v kamniškem Svetilniku, na Ljubljanski cesti 3D v Kamniku, bo od srede, 29. marca 2017, odprta vsak dan od 6. do 22. ure.