Naslovnica / NOVICE / Prihaja 10. Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik

Prihaja 10. Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik

Spet se bliža Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik, kjer bomo skupaj že 10. leto zapored zbirali sredstva za živali in družine, ki potrebujejo našo pomoč.

Tekom meseca bomo organizirali različne dogodke s katerimi bomo širili besedo o naši misiji in pozivali k dobrodelnosti. Časovnica dogodkov:

  • Turnir v odbojki 6. 3. 2022
  • Dobrodelni pohodi na Sv. Primoža 11. 3. 2022 – 13. 3. 2022
  • Tržnica slaščic 19. 3. 2022
  • Tačke na sprehodu 26. 3. 2022
  • Koncert Hamo in Rudi Bučar 31 3. 2022
Ves mesec marec bo odprta SMS linija, kjer lahko prispevate 5 eur za kamniške družine v stiski. Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo MAREC5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za socialno ogrožene družine iz Kamnika.

Dobrodelni turnir v odbojki

Naš prvi dogodek bo Dobrodelni turnir v odbojki. Turnir bo potekal v nedeljo, 6.3. v Športni dvorani Kamnik. Začel se bo ob 9:00 z zbiranjem ekip, končal pa v popoldanskih urah.

Prijavnina, ki znaša 70€ (na ekipo), gre v celoti v DOBRODELNE NAMENE. Poravna se na samem dogodku.

PRIJAVE:  https://forms.gle/xAgcHhC9aZFmw8Mm9

Dogodek bo izpeljan z veljavnimi ukrepi in priporočili NIJZ

Dobrodelni pohod na Svetega Primoža

Tudi letos bodo v sklopu Dobrodelnega marca potekali pohodi na svetega Primoža. Kot vsako leto, bomo tudi letos na vrhu zbirali podpise, poleg tega pa bomo zbirali tudi prostovoljne prispevke.

Ves čas vas bo spremljala tudi naša ekipa , ki vas bo bodrila s pozitivno energijo in malimi presenečenji.

Že tekom vaših priprav na 48 ur pohodov na svetega Primoža nas lahko na fotografijah označite (ŠKK Dobrodelni marec) ter dodate #skupajzmoremoveč #majhniaveliki #skk #dobrodelnimarec #dobrodelnimarec2022, v času dogodka pa bomo tudi zbirali fotografije prelepih razgledov z vrha, ter zabavnih utrinkov tekom poti.

Tržnica slaščic

Naslednji je naš najslajši dogodek TRŽNICA SLAŠČIC, ki bo potekala v soboto, 19. marca 2022, od 8. do 12. ure na tržnici Kamnik.

V zameno za prostovoljni prispevek, se boste lahko posladkali z različnimi slaščicami (torte, pecivo, muffini, cakepopsi…).

Na izbiro boste imeli tudi že v naprej pripravljene paketke z mešanim pecivom.

Vsi zbrani prispevki bodo šli v dobrodelne namene.

Lepo vabljeni vsi sladkosnedi in tisti, ki boste s slaščicami polepšali dan nekomu drugemu.

Dobrodelna akcija ŠKK za male živali

Letošnji Dobrodelni marec pa bomo posvetili tudi našim štirinožnim prijateljem, saj bomo zbirali sredstva za živali v Zavetišču Ljubljana (https://www.zavetisce-ljubljana.si/). Prav tako upamo, da bomo marsikateremu našli nov dom.

Zbiranje sredstev bo potekalo tekom celotnega marca prek SMS akcije na ZAVETISCELJ5. Prav tako se bodo na klubu zbirali prostovoljni prispevki in materialna sredstva, kot so:

  • HRANA (konzerve in brikete za mačje mladiče, briketirana hrana za starejše pse večjih pasem, hrana za pasje mladiče)
  • RABLJEN TEKSTIL (npr. deke, brisače, rjuhe).
  • PRIBOLJŠKI, PRASKALNIKI ZA MAČKE, IGRAČE…

Dobrodelni koncert

Mesec pa bomo zaključili z obilo glasbe in dobre volje! Koncert bo to leto praznično obarvan, saj zaznamuje že deseto obletnico zdaj že tradicionalnega projekta.

V koncertu, ki bo potekal 31. marca 2022 v Domu kulture Kamnik, vas bosta z glasbenim dogajanjem zabavala obalni kantavtor Rudi Bučar in osrednjeslovenski multitalent Matevž Šalehar, javnosti poznan kot Hamo.

Vsa zbrana sredstva bodo podarjena kamniškim družinam v stiski, zato vas vabimo, da s svojim obiskom v dobri družbi združite prijetno s koristnim.
Nakup kart je mogoč TUKAJ.

Zato lepo vabljeni vsi! Zvesti oboževalci pa povabite še svoje bližnje, da bo 10. Dobrodelni marec zares nepozaben! Ker saj veste, skupaj zmoremo več.

Študentski klub Kamnik