Naslovnica / NOVICE / Prihaja 3. Kamniški kulinarični večer: kombinacija večerje in glasbe navdušuje

Prihaja 3. Kamniški kulinarični večer: kombinacija večerje in glasbe navdušuje

Nova ulična kuhinja z glasbeno spremljavo se je v Kamniku dobro prijela. Že na prvem večeru je ambient navdušil obiskovalce. Poletne vikende je zelo dobro začeti z dobro hrano ob spremljavi prijetne glasbe in v sproščenem vzdušju. Na tej točki je ulična kuhinja v Kamniku nekoliko drugačna.

V petek, 21. julija, bo tako potekal že tretji kamniški kulinarični večer in sicer, kot vsak petek v juliju, v parku Evropa. Park se bo spremenil v udobno jedilnico z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom. Dobimo se od 17. ure dalje. Na tretjem večeru bodo za glasbeno ozadje poskrbeli Soul, Jazz in Jaz.

Kamniški kulinarični večeri potekajo vsak petek v juliju na istem kraju, v Parku Evropa, ob istem času, od 17. ure dalje. Na stojnicah se bo obiskovalcem predstavijo gostinski ponudniki, ki ves večer skrbijo za vaše brbončice. Vse to pa poteka ob spremljavi prijetne glasbe. Prvi večer so navdušili Kvatropirci in Ognjeni muzikantje, na drugem pa so za glasbo poskrbeli duro Uroš in Tjaša ter Manca Berlec.

Petkov večer, dobra hrana, prijetna glasba in sproščeno vzdušje so odlična kombinacija. Na Kamniških kulinaričnih večerih boste lahko poskusili različne jedi in ker se k dobri hrani prileže tudi kozarček dobrega piva, boste na kulinaričnih večer lahko spili tudi kamniško pivo.

Glavna sestavina vsake kuhinje na odprtem pa je druženje, zato bodite del kulinaričnega dogajanja v Kamniku tudi vi. Verjamite nam, brbončice vam bodo hvaležne.

Samo Trtnik, ZTŠK Kamnik