Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Priljubljeni kamniški gostilni tudi letos v boju za naslov najboljše gostilne v okolici Ljubljane

Priljubljeni kamniški gostilni tudi letos v boju za naslov najboljše gostilne v okolici Ljubljane

Mednarodni turistični vodnik po Sloveniji “In your pocket”, ki izhaja v angleškem jeziku, je tudi letos pripravil glasovanje za izbor najboljših oz. najpriljubljenejših gostinskih lokalov v Ljubljani in njeni okolici.

V elitni druščini najboljših sta tudi letos kar dve kamniški gostilni, in sicer družinska gostilna Pri planinskem orlu in gostilna Repnik.

Gre za priznani in priljubljeni gostilni iz našega konca, ki spričo truda Janeza Uršiča in Primoža Repnika že vrsto let predstavljata nekako gonilno silo kamniške gostinske ponudbe, oba gostilničarja pa v veliki meri pripomoreta tudi k ohranjanju in uveljavljanje lokalnih jedi, ki so zbrane pod blagovno znamko Okusi Kamnika.

Zato je najbrž prav, da trud in prizadevanje obeh kamniških gostincev, katerih jedi slovijo daleč naokrog, s svojim glasom podpore podpremo tudi sami ter s tem pripomoremo k čim boljši uvrstitvi obeh gostiln na lestvici najboljših restavracij v okolici Ljubljane.

Svoj glas lahko oddate na povezavi:
http://blog.inyourpocket.com/slovenia/2016/03/11/best-restaurants-in-ljubljana-2016/