Naslovnica / NOVICE / Priznanji Zdravniške zbornice Slovenije za Zdravstveni dom Kamnik in zdravnico Tjašo Schwarzbartl

Priznanji Zdravniške zbornice Slovenije za Zdravstveni dom Kamnik in zdravnico Tjašo Schwarzbartl

Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik in zdravnica Tjaša Schwarzbartl sta prejela priznanje Zdravniške zbornice Slovenije, saj je kamniški zdravstveni dom prejel naziv Najboljša učna ustanova na primarni ravni za leto 2020, specialistka družinske medicine, zdravnica Tjaša Schwarzbartl pa si deli prvo mesto, z najvišjo možno oceno med najbolje ocenjenimi mentorji, s področja družinske medicine v Sloveniji.

Zdravniška zbornica Slovenije zahvale oz. priznanja podeljuje mentorjem in ustanovam, ki jih mladi zdravniki prepoznajo kot odlične, saj je delo in znanje mladih zdravnikov v času specializacije v veliki meri odvisno od spodbudnega in strokovnega učnega okolja in mentorjev.

Tovrstne listine so bile prvič podeljene na slovesni podelitvi licenčnih listin in potrdil o opravljenem specialističnem izpitu leta 2018, žal pa jo je tudi zdravnikom v letošnjem letu zagodla epidemija, tako da so prejemniki zahval oz. priznanj le-te prejeli po pošti, medtem ko se bo kratka letošnja slovesnost, 28. januarja 2021, odvila prek spleta.

Zdravstvenemu domu dr. Julija Polca Kamnik in zdravnici Tjaši Schwarzbartl za zasluženo priznanje iskreno čestitamo.