Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča na obvoznici: Trk osebnega in tovornega vozila

Prometna nesreča na obvoznici: Trk osebnega in tovornega vozila

Nekaj pred 18. uro je na kamniški obvoznici, nedaleč od prehoda za pešce pri Titanovi brvi na Perovem, prišlo do prometne nesreče, v kateri je bila poškodovana voznica osebnega vozila, ki je povzročila nesrečo.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je do nesreče prišlo, ko je voznica, ki je vozila iz smeri Šmarce proti Kamniku, z vozilom nenadoma zapeljala na nasprotno smerno vozišče in pri tem trčila v tovorno vozilo, ki je pripeljalo nasproti.

Voznico osebnega vozila, ki je bila v nesreči poškodovana (Uprava za zaščito in reševanje poroča, da na bi bili v nesreči poškodovani dve osebi), so oskrbeli in odpeljali reševalci Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Kamnik, na kraju nesreče pa so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali prizorišče, posuli in preprečili iztekanje nevarnih motornih tekočin, nato odstranili vozilo s ceste ter pomagali avtovleki pri nakladanju vozila.

Zaradi prometne nesreče je bil promet na kamniški obvoznici nekaj časa oviran, policisti pa so povzročiteljici nesreče izdali plačilni nalog.