Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča na obvoznici: Voznik motoristu zaprl pot

Prometna nesreča na obvoznici: Voznik motoristu zaprl pot

Okrog 10:30 je na kamniški obvoznici prišlo do hujše prometne nesreče v kateri se je poškodoval motorist, ki mu je voznik osebnega vozila zaprl pot.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana, so bili policisti o nesreči obveščeni okrog 10:30, po prvih ugotovitvah pa je znano, da sta bila v nesreči udeležena voznik osebnega vozila in motorist, ki je v nesreči utrpel telesne poškodbe.

Do nesreče je prišlo v trenutku, ko je voznik osebnega vozila zavijal levo na bencinsko črpalko, ki pa je zaradi prenovitvenih del zaprta, pri tem pa zaprl pot motoristu, ki je vozil naravnost iz nasprotne smeri.

Policisti z ogledom kraja dogodka še niso povsem zaključili, smo pa neuradno izvedeli, da naj bi nihče izmed obeh udeležencev prometne nesreče ne bil pod vplivom alkohola.

Na prizorišču nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so mesto nesreče zavarovali ter nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik, ki so poškodovanega motorista z domnevnim večkratnim zlomom roke in sumom poškodbe hrbtenice, oskrbeli ter prepeljali na diagnostiko in zdravljenje v bolnišnico