Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: V Podgorju je kolesarka trčila v avto

Prometna nesreča: V Podgorju je kolesarka trčila v avto

Popoldne je v Podgorju prišlo do precej nenavadne prometne nezgode v kateri je bila, k sreči le lažje, poškodovana kolesarka.

Do prometne nesreče na podgorski cesti je prišlo, ko sta kolesar in kolesarka vozila iz smeri Križa proti Kamniku, pri čemer je kolesarka domnevno vozila preblizu roba cestišča, zaradi česar je zapeljala na makedamsko bankino, za trenutek izgubila ravnotežje in pri tem nehote zavila na levo stran ceste, po kateri je v tistem trenutku, iz smeri Kamnika, pripeljalo osebno vozilo znamke VW Golf.

Voznik osebnega vozila se je poskušal trku s kolesarko izogniti, zaradi česar je zavil ostro desno in zapeljal na travnik, vseeno pa je kolesarka, ki je pri vožnji s kolesom uporabljala kolesarsko čelado, trčila v vozilo in padla po cestišču, pri čemer se je, kot že rečeno, k sreči le lažje poškodovala.

kolesarka-podgorje-nesreca-7

 

Na kraju nezgode so posredovali gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali mesto nesreče in pomagali reševalcem Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Kamnik, ki so poškodovano kolesarko oskrbeli.

V nesreči je nastalo za nekaj sto evrov škode.