Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča v Potoku: S kombijem povzročil nesrečo ter zapustil prizorišče

Prometna nesreča v Potoku: S kombijem povzročil nesrečo ter zapustil prizorišče

Po trku dveh tovornih kombiniranih vozil, do katere je včeraj popoldne prišlo v Potoku v Tuhinjski dolini, je povzročitelj kraj nesreče kar zapustil.

Včeraj popoldne, okoli 14:30, je v naselju Potok v Tuhinjski dolini prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika dveh tovornih kombijev.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je do nesreče prišlo, ker je voznik kombija zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v drug kombi, ki je v tistem trenutku pripeljal nasproti. V trčenju je nastala sicer le materialna škoda, je bilo pa vse skupaj vsaj nekoliko nenavadno, saj je povzročitelj nesreče prizorišče po trčenju kar zapustil, avto pa pustil na kraju.

 

Na kraju nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali prizorišče, odklopili akumulatorja na obeh vozili ter posuli in odstranili večjo količino nevarnih motornih tekočin. Po opravljenih postopkih so vozilo postavili nazaj na cesto, vlečni službi pomagali pri nalaganju obeh vozil in očistili cestišče.

Prometna nesreča, zaradi katere je bil nekaj časa promet na cesti skozi Tuhinjsko dolino zaprt v obe smeri, je povzročil kar nekaj zastojev, policisti pa glede okoliščin nesreče še zbirajo obvestila, na podlagi katerih bodo zoper povzročitelja nesreče izvedli ustrezen ukrep.