Naslovnica / ŠPORT / Prvi dan 10. kvadratlona je pripadel ekipi ZZP

Prvi dan 10. kvadratlona je pripadel ekipi ZZP

Sedaj že tradicionalnega 10. Kvadratlona konec meseca julija, ko v Kamniku vlada mrtvilo v športnih prireditvah, se udeležuje šest ekip.

Na tej edinstveni prireditvi v Sloveniji, ki ga organizira Športna zveza Občin Kamnik, s pomočjo Občine Kamnik, Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik, Calcit Volleyballa, Vaterpolskega društva Kamnik  ter  sponzorjev, se ekipe se merijo v nogometu na mivki, košarki 3×3, odbojki na mivki in na koncu še v vaterpolu.

O letošnjih favoritih tekmovanja je težko govoriti, saj so ekipe precej izenačene, kar se je pokazalo že prvi dan, ko so se ekipe merile v nogometu na mivki. Kar nekaj tekem se je končalo šele z minimalno razliko, največ sreče in znanja pa so imeli igralci ekipe ZZP.

Le ti so opravičili vlogo favoritov in so že v nogometu nakazali, da računajo na tretjo zmago in osvojitev prehodnega pokala v trajno last, kar je do sedaj uspelo le ekipi Železni team. Drugo mesto je osvojila ekipa 3 x T, tretje Cico team, četrto Hribovska mornarica, peto Skor zares in šesto Železni team.

 

V petek se bodo ekipe od 18.00 merile v vaterpolu, v soboto s košarko ob 11.00, tekme v odbojki na mivki pa začele ob 17.00 uri. Podelitev nagrad najboljšim ekipam in posameznikom bo ob 21.00 uri na kamniškem bazenu.

Besedilo in fotografije: Cico1