Naslovnica / Napovedi in obvestila / Razpis za subvencioniranje dela stroškov nakupa in vgradnje malih komunalnih čistilnih naprav na območju občine Kamnik

Razpis za subvencioniranje dela stroškov nakupa in vgradnje malih komunalnih čistilnih naprav na območju občine Kamnik

Občina Kamnik je objavila javni razpis za subvencioniranje dela stroškov nakupa in vgradnje malih komunalnih čistilnih naprav, in sicer zmogljivosti čiščenja, manjše od 50 populacijskih ekvivalentov in na poselitvenih območjih Občine Kamnik, kjer ni predvidena gradnja javnega kanalizacijskega omrežja.

Seznam objektov s hišnimi številkami, ki spadajo v predmetna območja, je skupaj z razpisom objavljen na spletni strani občine Kamnik: www.kamnik.si (Razpisi/Aktualni razpisi), in je povzet iz grafičnega dela katastra komunalne infrastrukture Občine Kamnik. Lastnik objekta, ki ga ni na navedenem seznamu in se nahaja izven območja poselitve, lahko možnost priklopa na javno kanalizacijsko omrežje oziroma upravičenost do subvencioniranja dela stroškov nakupa in vgradnje MKČN preveri pri izvajalcu javne službe odvajanja in čiščenja komunalne odpadne vode v občini Kamnik – Komunalnem podjetju Kamniku d. d. (v nadaljevanju KPK).

Povezave do dokumentacije:

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve