Naslovnica / Napovedi in obvestila / Razpisani termini za oddajo prošenj za sponzorstva in donacije družbe Velika planina

Razpisani termini za oddajo prošenj za sponzorstva in donacije družbe Velika planina

V družbi Velika planina d.o.o. bomo zaradi povečanega števila sponzorskih oz. donatorskih prošenj, s 1.6.2018 spremenili način odobravanja sponzorskih sredstev (vozovnic za nihalko).

Vaših prošenj po sponzorskih vozovnicah ne bomo več odobravali posamezno temveč v dveh terminih letno. V letu 2018 smo dodali dodaten termin.

VSAKOLETNI RAZPISANI TERMINI ZA ODDAJO PROŠENJ ZA SPONZORSKA IN DONATORSKA SREDSTVA OZ. VOZOVNICE

  • Termin – izredni: 15.6.2018 (izjemoma v letu 2018) – Vse prošnje, oddane od 17.5.2018 – 14.6.2018 bodo obravnavane v izrednem terminu.
  • Termin 1: 1. april – Vse prošnje, oddane v obdobju od 1.10 – 31.3. bodo obravnavane v 1. terminu.
  • Termin 2: 1. oktober – Vse prošnje, oddane v obdobju od 1.4. do 31.9. bodo obravnavane v 2. terminu.

Komisija družbe Velika planina, d.o.o., bo obravnavala vse pravočasno prispele vloge na naš naslov in izbrala projekte in dejavnosti, v katerih bodo v največji meri prepoznale potencial skupnega sodelovanja v dobro sponzoriranca, družbe Velike planine d.o.o. ter Velike planine kot turistične destinacije.
Vlogo pošljite na naslov Velika planina d.o.o., Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica ali na email naslov info@velikaplanina.si .

Z vsakim pravnim subjektom bomo sklenili tudi sponzorsko pogodbo, zato pri prošnji poleg naziva navedite tudi kontaktne podatke prosilca (ime, priimek, naziv podjetja ter davčna številka, kontaktni podatki).

Veselimo se morebitnih novih partnerskih sodelovanj!

Za vse informacije smo na voljo na info@velikaplanina.si. Vse informacije so na voljo na spletni strani www.velikaplanina.si 

Vabljeni!

Velika planina d.o.o.