Naslovnica / Napovedi in obvestila / Razstava adventnih venčkov in novoletnih cvetličnih aranžmajev v Planinskem domu v Kamniški Bistrici

Razstava adventnih venčkov in novoletnih cvetličnih aranžmajev v Planinskem domu v Kamniški Bistrici

Cvetje in darila Irma Rems iz Stahovice vas, v soboto 23. in nedeljo 24. novembra, vabi v Planinski dom v Kamniški Bistrici, kjer bo na ogled prodajna razstava adventnih venčkov.

Razstavo najrazličnejših adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev si boste lahko v Planinskem domu v Kamniški Bistrici ogledali v soboto, 24. 11. 2019, od 16. do 20. ure ter v nedeljo, 25. 11. 2019, od 8. do 20. ure.

V Kamniški Bistrici je vedno lepo, tako da ogled razstave lahko izkoristite za prijeten izlet in kavico v Kamniški Bistrici, če vam bo kak adventni venček še posebej všeč, pa si ga boste lahko tudi kupili in odnesli s seboj domov.

 

Če si razstave ta vikend morda ne boste utegnili ogledati, bodo božično-novoletni aranžmaji v Cvetje in darila Irma v Stahovici na voljo še cel veseli december. Naj pa, kot zanimivost, dodamo še to, da bo cvetličarka Irma Rems v Kamniški Bistrici tudi letos postavila jaslice, ki si jih boste lahko ogledali cel december, in sicer od 1. decembra naprej.

Vljudno vabljeni!

Informacije in naročila:

Cvetje in darila Irma Rems Štritof s.p.
Godič 7, 1242 Stahovica
Telefon: 041 727 037
E-mail: cvetjedarila@gmail.com
FB: Cvetje in darila Irma Rems Štritof