Naslovnica / Napovedi in obvestila / S kamniškimi odbojkaricami po naslov v Maribor

S kamniškimi odbojkaricami po naslov v Maribor

Kamniškim odbojkaricam Calcit Volleyballa na na včerajšnji, četrti finalni tekmi končnice državnega prvenstva zmanjkalo zgolj nekoliko odločnosti, da bi premagale odbojkarice mariborske Nove KBM Branika. Kar jim ni uspelo v včeraj, bodo skušale narediti v petek, 17. aprila, ob 16:30 uri v ŠD Lukna. Tudi s pomočjo navijačev, za katere bo klub organiziral brezplačen prevoz in vstop na tekmo. Lahko se jim pridružite tudi vi.

Vodstvo kluba OK Calcit Volleyballa bo organiziralo tudi prevoz na peto finalno tekmo končnice, ki bo na sporedu v petek, 17. aprila, ob 16:30 uri v ŠD Lukna.

Odhod v Maribor bo ob 14:30 uri izpred ŠD Kamnik. Prijave so možne na elektronsko pošto: calcit.volleyball@gmail.com, in sicer do četrtka, 16. aprila, do 20. ure.

Za tretjo finalno tekmo končnice 1. DOL moški, pa so možne prijave za brezplačno vstopnico v dvorani Tivoli. Tekma med ACH Volleyjem in Calcit Volleyballom bo na sporedu v nedeljo, 19. aprila, ob 19. uri.

Tudi za to tekmo velja, da so prijave možne na klubsko elektronsko pošto: calcit.volleyball@gmail.com, in sicer do sobote, 18. aprila, do 20. ure.