Naslovnica / KULTURA / Sandijeve podobe Kamnika

Sandijeve podobe Kamnika

V gostilnici in kavarnici Pri podkvi je bila včeraj odprta razstava fotografij kamniškega ljubiteljskega fotografa Sandija Beline.

Za vse, ki morda radi dolgo spite in si Kamnika še nikoli niste uspeli podrobno ogledati v zgodnjih jutranjih urah, utegne biti ogled razstave fotografij Sandija Beline še posebej zanimiv, saj so razstavljene fotografije povečini nastale ob Sandijevih zgodnjih jutranjih sprehodih po našem mestu.

Sandi namreč pravi, da se Kamnika, še posebej pa ne Šutne, nikoli ne naveliča, četudi je mestne ulice obiskal in prehodil že ničkolikokrat, pa vsakič uspe najti, odkriti in uzreti še kaj novega.

Doslej je Sandi, ki se je s fotografijo začel ukvarjati skorajda naključno, ko se je zaradi zdravstvenih težav začel vsako jutro podajati na rekreacijske sprehode ali vožnjo s kolesom, svoje fotografije razstavljal zgolj na družabnih omrežjih. tokrat pa je fotografije, na prigovarjanje ter ob pomoči Roka in Vide iz gostilnice in kavarnice Pri podkvi, uspel svoje fotografije razstaviti tudi na sinoči odprti priložnostni razstavi.

 

Razstavo Sandijevih fotografij, med katerimi je nekaj takšnih, ki bi kaj lahko dobro služile tudi kot kamniške razglednice, si lahko Pri podkvi ogledate do konca letošnjega leta, domala prepričani pa smo, da utegne Sandi Belina, opogumljen s svojo premierno razstavo, odslej fotografirati z še večjim veseljem ter čez čas morda pripraviti še kako razstavo.