Naslovnica / KULTURA / Slavnostni koncert ob 15-letnici Klape Mali grad

Slavnostni koncert ob 15-letnici Klape Mali grad

Klapa Mali grad letos praznuje 15-letnico delovanja, ki jo bo konec septembra proslavila z velikim slavnostnim koncertom v dvorani OŠ Toma Brejca.

Klapa Mali grad  iz Kamnika je kamniška pevsko-glasbena skupina, ki goji tradicionalno dalmatinsko glasbo. Skozi svoje delovanje si je pridobila precejšnjo prepoznavnost tako v Sloveniji, kot pri pevskih kolegih iz Hrvaške.

Poleg nastopov na raznih družinskih slavjih, obletnicah ipd., je Klapa Mali grad nastopila na številnih prireditvah: Klape v Tivoliju, Stožicah, Mariboru, Avditoriju v Portorožu, pri čemer so si člani kamniške klape oder delili z največjimi imeni dalmatinske glasbene scene (Oliver Dragojevič, Petar Grašo, Meri Cetinič, Gibonni, Tereza Kesovija, Radojka Šverko in še kdo), že tradicionalno pa v Kamniku vsako leto pripravijo tudi Srečanje klap v Kamniku.

Vabljeni na slavnostni koncert s številnimi gosti

Klapa Mali grad pa letos praznuje 15-letnico delovanja, ki jo bodo proslavili z velikim slavnostnim koncertom v dvorani OŠ Toma Brejca v Kamniku, ki se bo odvil v soboto, 29. septembra 2018, ob 20 uri.

Na velikem koncertu bodo poleg Klape Mali grad nastopili še Prvo slovensko pevsko društvo Lira iz Kamnika, Werner, Tanja Zajc Zupan in Teja Saksida, Majda in Marjan Petan, Vrhpoljski tamburaši , Klapa Lavanda , Klapa Kvarner in Slovenski muzikanti, koncert pa bo povezoval Janez Dolinar.

Vstopnice po 15 eur lahko kupite na vseh prodajnih mestih Moje karte in pred samo prireditvijo v OŠ Toma Brejca.

Vljudno Vabljeni!