Naslovnica / Napovedi in obvestila / Ta petek je na vrsti KUL petek s skupino Ajd Čau

Ta petek je na vrsti KUL petek s skupino Ajd Čau

Ekipa Zavoda za turizem in šport Kamnik z veseljem ugotavlja, da zanimanje in obisk na kulinarični prireditvi KUL petek, tako s strani obiskovalcev, kot s strani gostinskih ponudnikov, raste.

Čestitajo kamniškim gostincem, ki so se uspeli organizirati in na zadnjem KUL petku ponuditi zelo pestro ponudbo hrane in pijače. Na sami prireditvi pa se je izmenjalo res veliko število obiskovalcev, mladih in mladih po srcu, družin z otroci ter ljubiteljev odlične glasbe v izvedbi izredno simpatične glasbene skupine Noč’n’šiht ter dobre hrane in pijače.

Vabljeni tudi na naslednji KUL petek, ki bo v petek, 16. julija 2021, od 18. do 23. ure.

Za KUL razpoloženje ob živi glasbi bo tokrat poskrbela glasbena skupina Ajd Čau.

Za »kul« gostinsko ponudbo bodo znova poskrbeli Mangotree s tajsko hrano, Nada Bučar s.p. bo razvajala velike in manjše otroke s šmornom, ekipa M Caffe vas bo še naprej razveseljevala z cocktaili, brezalkoholnimi pijačami in izbranimi sladicami, Grajska terasa bo poskrbela, da po vročem dnevu ne boste žejni s svojo ponudbo piva, vina in s posebnim domačim grajskim radlerjem, s svojo ponudbo vas bo tudi tokrat razvajala ekipa Vratarnice, ki bo poskrbela za vse okuse ter pripravila okusne grižljaje tudi za vegane. Brez kamniških pivovarjev na KUL petkih ne gre, zato bo za žejo poskrbela Domača pivovarna pod Menino z odličnim pivom Meninc.

V kamniškem parku Evropa načrtujemo še tri julijske KUL petke s »kul« hrano, pijačo in glasbo vsak petek do konca julija. Pod zvezdami se bomo ob petkovih večerih družili od 18.00 do 23.00. Vsak teden pa bo obiskovalce razvajala nekoliko drugačna gostinska ponudba ter druga zvrst glasbe.

»Na vsakem KUL petku poleg predanih kamniških gostincev in glasbenikov srečate tudi KUL ekipo našega zavoda in poklepetate z nami o idejah in razvoju kamniškega turizma in športa. Tudi o kulturi še vedno radi kakšno rečemo,« s kančkom humorja vabi Rok Jarc, direktor Zavoda za turizem in šport Kamnik

Zavod za turizem in šport Kamnik