Naslovnica / ŠPORT / Tadeju Pogačarju se ne bo treba več voziti s kolesom

Tadeju Pogačarju se ne bo treba več voziti s kolesom

Nadvse obetavnemu in uspešnemu kolesarju Tadeju Pogačarju iz Komende, ki že dlje časa navdušuje z izjemnimi kolesarskimi dosežki, še posebej pa je zablestel na nedavni dirki po Španiji, se odslej ne bo potrebno več voziti (zgolj) s kolesom.

Tadej je namreč včeraj v uporabo prejel sponzorski osebni avto, ki mu bo bržkone v veliki meri olajšal tudi vožnjo na treninge.

Mladega in izjemno perspektivnega kolesarja, ki se že ponaša z izjemnimi dosežki, kolesarski strokovnjaki pa mu napovedujejo lepo kolesarsko prihodnost, so se v kamniškem podjetju Avto Cerar odločili podpreti že pred časom, saj je bila pogodba o sponzoriranju sklenjena že pred Tadejevim odhodom na dirko po Španiji.

Ključe osebnega vozila Seat Leon je Tadeju Pogačarju včeraj, na manjši priložnostni slovesnosti, izročil Igor Jeretina, direktor podjetja Avto Cerar, sam dogodek pa je bil, razen za vse prisotne, še posebej zanimiv za mlade Calcitove kolesarje, ki so se med treningom pripeljali na kamniško obvoznico ter priložnost izkoristili tudi za fotografiranje s svojim kolesarskim vzornikom in zbiranje avtogramov.

X