Naslovnica / NOVICE / Telefonska nedosegljivost Zdravstvenega doma Kamnik

Telefonska nedosegljivost Zdravstvenega doma Kamnik

Zaradi napake oz. vzdrževalnih del operaterja oziroma ponudnika telefonskih storitev, danes že celo dopoldne ni mogoče priklicati Zdravstvenega doma Kamnik.

Več bralcev nas je obvestilo, da danes že celo dopoldne zaman poskušajo poklicati v Zdravstveni dom Kamnik, vendar ne zaradi morebitne zasedenosti linij, ampak jim klic avtomatsko prekine, ne da bi bilo mogoče sploh vzpostaviti povezavo.

Ker gre zagotovo za resen resen problem, smo poklicali Saša Rebolja, direktorja Zdravstvenega doma Kamnik, ki nam je povedal, da je sicer na dopustu, vendar je vseeno nemudoma preveril kaj se dogaja ter nam sporočil, da so telefonske številke Zdravstvenega doma Kamnik dejansko nedosegljive zaradi težav ponudnika telefonskih storitev A1.

Po besedah dr. Rebolja oz. vzdrževalca v Zdravstvenem domu Kamnik, je ponudnik telefonskih storitev sicer napovedal nočno nadgradnjo sistema oz. vzdrževalna dela, vendar bi morala biti le-ta opravljena že do pete ure zjutraj, očitno pa je prišlo do težav, zaradi katerih telefonske številke Zdravstvenega doma Kamnik niso dosegljive že celo dopoldne.

Zaradi tehničnih težav ponudnika naših telefonskih storitev, prihaja do večjih težav pri vzpostavitvi telefonske zveze z ZD Kamnik. Pri ponudniku telefonskih storitev so nam zagotovili, da težavo odpravljajo. Za nastalo težavo, ki sicer ni nastala v ZD Kamnik, se vam opravičujemo.
Sašo Rebolj, direktor ZD Kamnik

Četudi krivda za nastale težave ni na strani Zdravstvenega doma Kamnik, se direktor Sašo Rebolj vsem uporabnikom storitev opravičuje za vse morebitne težave, obenem pa nam je v telefonskem pogovoru zagotovil, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo težave čim prej odpravljene oziroma, kot je dejal, da ZD Kamnik ne bo več odrezan od sveta.

Kot nam je še naknadno sporočil dr. Rebolj, mu je na telefon uspelo osebno dobiti tudi predstavnika operaterja A1, ki mu je dejal, da že rešujejo prav konkten primer Zdravstvenega doma Kamnik ter mu obenem zagotovil, da bo težava res odpravljena “v kratkem”.

Da ne boste preveč zaskrbljeni, naj dodamo še to, da zagotavljanje nujne medicinske pomoči, ki poteka prek številke za klic v sili, deluje nemoteno.