Naslovnica / NOVICE / Terme Snovik, žal, ponovno zapirajo svoja vrata
Terme Snovik jeseni. - Foto: Tomo Jeseničnik

Terme Snovik, žal, ponovno zapirajo svoja vrata

Iz Term Snovik sporočajo, da v soboto, 24. 10. 2020 ponovno zapirajo svoja vrata, saj izvajanje celotne dejavnosti z novimi odloki Vlade RS omejevanja širjenja novega koronavirusa in dnevnim slabšanjem epidemiološke slike žal ni več mogoče.

Vsem gostom in dnevnim obiskovalcem so za vsa vprašanja glede obstoječih ali nadaljnjih rezervacij, koriščenju ali nakupu darilnih bonov in drugih splošnih vprašanj na voljo na telefonski številki 01 83 44 100 ali na elektronski naslov info@terme-snovik.si.

Zdravje je najbolj dragocena vrednota, ki je sedaj v ospredju. Skrbite za ohranjanje in izboljšanje imunskega sistema tudi s Kneippovimi domačimi nasveti, saj je Kneippova življenjska filozofija zdravega načina življenja dostopna vsakemu izmed vas v znanih petih elementih (voda, gibanje, prehrana, zelišča, zdrav življenjski slog), ki skupaj tvorijo celovito zdravo ravnovesje telesa in duha. Ne le pitje vode, spoznajte tudi načine za Kneippove oblive za izvajanje doma. Voda izredno učinkuje na kožo s toplotnimi, kemičnimi in mehanskimi dražljaji. Poskrbite za gibanje v neokrnjeni naravi, poskusite tudi bosonogo po jutranji rosi, saj je bosonoga hoja ena najbolj učinkovitih naravnih telesnih terapij. Zaužijte lokalno sezonsko hrano, ne preveč in ne premalo, je svetoval Kneipp. Uporabljate zelišča, popijte metin čaj za krepitev odpornosti, pomagal vam bo pri prehladnih obolenj. Navsezadnje ne pozabite poiskati pozitivno misel, poiščite smisel v majhnih stvareh, da napolnijo tudi dušo.

Ostanite zdravi in sledite spletni strani Term na www.terme-snovik.si ali njihovim družbenim medijem za aktualne informacije in Kneippove nasvete.

Terme Snovik d.o.o.