Naslovnica / NOVICE / Težave z dostopom do Facebook profila

Težave z dostopom do Facebook profila

Vse bralce in bralke portala Kamnik.info, ki so hkrati tudi moji prijatelji na socialnem omrežju Facebook obveščam, da je moj FB profil trenutno nedosegljiv, zato nove objave na portalu Kamnik.info spremljajte neposredno prek spletne strani www.kamnik.info .

Danes popoldan je bil moj FB račun iz neznanega vzroka blokiran in je trenutno nedosegljiv. Vzroka za blokado profila na družabnem omrežju Facebook zaenkrat še ne poznam, dopuščam pa možnost, da gre komu delovanje portala Kamnik.info znova precej v nos, saj se kaj takšnega ni zgodilo prvič.

Zadeve bom poskusil čim prej urediti, do takrat pa aktualne objave na portalu Kamnik.info spremljajte neposredno na sami strani.

Upam, da vse skupaj ne bo predolgo trajalo, oz. da se vse skupaj čim prej reši, če ne se bom pa moral spomniti kaj drugega.

Kakorkoli že, novice na kamnik.info bodo še naprej objavljane vsakodnevno, le da jih zaenkrat ne boste mogli spremljati tudi prek Facebooka, ampak boste morali neposredno obiskati spletno stran www.kamnik.info.

Vse svoje prijatelje, ki še imate dostop do Facebooka, pa prosim, če lahko tole novičko oz. obvestijlo delite na tudi na Facebooku, saj tega sam trenutno ne morem storiti.

Najlepša hvala za pomoč in lep pozdrav!

Od FB sveta odrezani Iztok Čebašek, urednik Kamnik.info