Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Tovarniška razprodaja večkrat nagrajenega kamniškega proizvajalca pohištva Lina design

Tovarniška razprodaja večkrat nagrajenega kamniškega proizvajalca pohištva Lina design

Če bi si morda tudi v svojem domu zaželeli kak kos modernega, inovativnega, praktičnega ter večkrat nagrajenega pohištva, s kakršnim je svoj hotel opremil tudi znameniti nogometaš Ronaldo, potem ne zamudite priložnosti, ki se vam v Kamniku ponuja v dneh do božiča.

Marsikdo med nami najbrž še ne ve, da v Kamniku, v podjetju arhitekta in oblikovalca Damjana Uršiča – Lina design d.o.o., nastaja zanimivo, moderno, inovativno in obenem nadvse praktično večnamensko pohištvo, ki je na najuglednejših sejmih širom sveta vzbudilo nemalo pozornosti, prejelo številne nagrade, z njim pa so, med drugim, opremljene celo Ikeine pisarne ter Ronaldov hotel s petimi zvezdicami na Madeiri.

Kamniško pohištvo na častnem mestu pod dresom v Ronaldovem hotelu na Madeiri.

Podjetje Lina design ima svoje proizvodne prostore eni izmed tovarniških hal nekdanjega Svilanita, kjer so v teh dneh pripravili tovarniško prodajno-razstavno razprodajo, na kateri je moč do posameznih kosov njihovega pohištva priti po zares ugodnih in dostopnih cenah, saj so cene znižane vse od 50 do 80% odstotkov, zato priložnost najbrž res ne kaže zamuditi.

Med najbolj atraktivne in prepoznavne pohištvene kose, ki je vzbudil tudi največ pozornosti domače in tuje javnosti, zagotovo sodi modularni in večnamenski počivalnik Luna, ki ga je moč uporabiti na najrazličnejše možne načine, s kombiniranjem parih posamičnih modulov, pa je moč sestaviti celo kavč, posteljo, ali karkoli drugega, kar vam pride na misel.

 

Inovativnost in praktičnost mavrično obarvanega modularnega pohištva, ki nastaja v Lini, s katerim je moč opremiti tako domače, kot tudi poslovne prostore, so prepoznali tudi v številnih uglednih medijih, denimo v Buisniness Insider-ju, kjer je videoposnetek predstavitve počivalnika Luna na njihovi Face Book strani zabeležil že prek 2,4 milijona ogledov.

Ugledni časopis Huffington post, pa je modularni počivalnik Luna umestil kar med “nezemeljsko kulske” izdelke. (Povezava: Products That Are Out Of This World Cool

Razen »lunic«, kot jim Lini ljubkovalno rečejo sami, pa so nadvse zanimivi tudi druge pohištvene linije, od sedalnih žog, taburejev, ležalnih blazin in različnega pohištva za otroke, tako da si je proizvodne prostore in (raz)prodajno razstavo izdelkov v njihovih prostorih zanimivo že samo ogledati.

Pogled na živopisni razstavni prostor.

Informacije o razprodaji

Tovarniška razprodaja pohištva Lina design bo, v njihovi proizvodnji hali, ki se nahaja v sklopu nekdanjega Svilanita na Kovinarski cesti 4 v Kamniku (glej zemljevid spodaj), potekala od petka, 15. 12, do sobote, 23. 12. 2017, vsak dan, tudi v soboto in nedeljo, od 10.00 do 19.00, kot smo že omenili, pa se popusti gibljejo od 50, pa vse do 80%, tako da so cene v resnici zelo dostopne.

Kje najdete razprodajo pohištva Lina design? Pri nekadanji Svilanitovi vratarnici pojdite naravnost, med šotoroma zavijte levo, nato pa naravnost vse do konca, kjer zavijete desno in vstopite v halo. V pomoč so vam lahko tudi usmerjevalne table.