Naslovnica / Črna kronika / Tovornjakar vozil kar brez izpita
Simbolična fotografija

Tovornjakar vozil kar brez izpita

V preteklem tednu so ukradli kmetijski trosilnik, gradbeni material, osebni avto, kamniški policisti pa se ubadali tudi s parkiriškim divjakom, tovornjakarjem brez izpita, ki je ostal tudi brez tovornjaka, ter parimi prometnimi nesrečami.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 05.10. do 11.10.2015)

 

TATVINA TROSILNIKA V KOMENDI
05.10.2015 – Policisti PP Kamnik so obravnavali tatvino trosilnika v Komendi. Neznanci so v času kmetijskega sejma v Komendi podjetju, ki je na sejmu razstavljalo kmetijsko mehanizacijo, odtujili trosilnik. Policisti zbirajo obvestila.

PROMETNA NESREČA V MEKINJAH
05.10.2015 – Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo v Mekinjah, kjer je do trčenja med dvema avtomobiloma prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. V prometni nesreči sta voznik in sopotnica v udeleženem vozilu zadobila lahke telesne poškodbe, prav tako pa je nastala materialna škoda za okvirno 300 eurov. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

TATVINA GRADBENEGA MATERIALA V KAMNIKU
06.10.2015 – Na PP se je zglasil oškodovani gradbinec, ki je policistom PP Kamnik podal kazensko ovadbo zoper znanega storilca, ki mu je ukradel gradbeni material v vrednosti 1733 eurov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO MLADOLETNE PEŠKE
07.10.2015 – Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno srečo v kateri je voznik osebnega vozila na prehodu za pešce na Ljubljanski cesti trčil v mladoletno peško. Peška je bila zaradi lažjih telesnih poškodb z reševalnim vozilom odpeljana na UBKC.

TATVINA VOZILA V KAMNIKU
08.10.2015 – Policisti PP Kamnik so obravnavali tatvino osebnega avtomobila v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec preko noči oškodovancu odtujil osebni avtomobil znamke Renault Laguna in mu s tem povzročil za 15.000 eurov materialne škode. Policisti zbirajo obvestila.

ZASEG TOVORNEGA VOZILA V KAMNIKU
09.10.2015 – Patrulja PP Kamnik je pri kontroli prometa v Kamniku zaustavila voznika tovornega vozila, ki je v cestnem prometu vozil tovorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. V skladu z zakonodajo mu je bilo tovorno vozilo zaseženo in odpeljano v hrambo, prekršek pa bo obravnavalo Okrajno sodišče v Kamniku.

DIVJANJE VOZNIKA NA PARKIRIŠČU PRED QLANDIO
09.10.2015 – Patrulja PP Kamnik je bila poslana na parkirišče pred Qlandijo, kjer naj bi divjal voznik osebnega avtomobila. Patrulja je pregledala parkirišče vendar voznika ni izsledila.

POVOŽENA SRNA V PODGORJU
10.10.2015 – Policisti PP Kamnik so bili obveščeni o povoženju srne v Mostah. Na kraju je patrulja ugotovila, da je voznik osebnega avtomobila pri vožnji v smeri Križa povozil srno, katera je pritekla na vozišče. Pri trčenju je na vozilu nastala škoda za cca. 500 eurov, za srno pa je poskrbel lovec.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC V KAMNIKU
11.10.2015 – Patrulja PP Kamnik je obravnavala tatvino registrskih tablic z vozila na parkirišču v Kamniku. S tem je bil lastnik vozila oškodovan za 50 €.

ZASEG NEZNANE RJAVO ZELENE RASTLINE
11.10.2015 – Patrulja PP Kamnik je imela v postopku mlajšega moškega, kateremu je bila zasežena NN rjavo-zelena posušena rastlina, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Rastlina bo poslana v analizo.