Naslovnica / Napovedi in obvestila / Trgovina Mojster Jaka domačih mojstrov tudi v teh dneh ne pušča na cedilu

Trgovina Mojster Jaka domačih mojstrov tudi v teh dneh ne pušča na cedilu

Domači mojstri, ki bi v dolgih dneh samoizolacije radi doma kaj koristnega naredili, popravili, pobarvali ali uredili, pa morda pri roki nimate vsega materiala in orodja, ki bi ga potrebovali pri svojem delu, se lahko tudi v teh dneh zanesete na trgovino Mojster Jaka, ki vam omogoča naročilo najrazličnejšega materiala prek spleta in telefona, vse skupaj pa vam, v kolikor je to mogoče, še isti dan dostavijo tudi na dom.

Trgovine Mojster Jaka, ki jo najdete na Ljubljanski cesti v Kamniku, najbrž ni potrebno posebej predstavljati, saj že vrsto let ponuja večino tega, kar za delo potrebuje vsak domači mojster. Kljub trenutnim razmeram, ki so nas prisilile, da večino časa preživimo doma, pa trgovina Mojster Jaka vseh domačih mojstrov tudi v teh časih ne pušča na cedilu, saj omogoča varno naročilo in plačilo najrazličnejših materialov in blaga, ki vam ga lahko, če je to mogoče, še isti dan dostavijo na dom.

Ponudba trgovine je pestra in raznolika, na voljo pa so vam najrazličnejši vijaki in pohištveno okovje, iverali, masivne letve, vrtne letve, laminat, vinil, električno in drobno ročno orodje, barve za les in kovino, repromateriali za mizarje ter še mnogo drugega, kar pride prav vsakemu domačemu mojstru.
Kot običajno, pa vam je, na strani www.mojster-jaka.net, na voljo tudi spletno naročilo razreza lesa oz. lesnih plošč in kuhinjskih pultov.

Če bi morda prisilni prosti čas morda želeli izkoristiti tudi za izpeljavo kakega večjega projekta, pa vam je, prek e-maila: mojsterjakabostjan@gmail.com , dana tudi možnost izrisa pohištva.

Informacije in naročila:

Delovni čas – oddaja naročil:

  • od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro

Plačilo je možno izključno:

  • s plačilom na transakcijski račun

Dostava blaga:

  • dostava na dom (tudi v istem dnevu)

 

Skratka, če bi radi v teh dneh kaj naredili, popravili, prebarvali ali uredili, pa pri roki nimate vsega potrebnega orodja ali materiala, se obrnite na trgovino Mojster Jaka, kjer vam bodo z veseljem pomagali.