Naslovnica / Trači in tračnice / Trio Vesolje je lahko zgled za vse narodno-zabavne ansamble

Trio Vesolje je lahko zgled za vse narodno-zabavne ansamble

Člani narodno-zabavnih ansamblov običajno sicer ne veljajo ravno za zgleden vzor zdravih življenjskih navad, ampak zdrav način življenja se počasi in vztrajno prebija tudi v glasbene kroge, kar nedvomno dokazujejo člani zasedbe Trio Vesolje.

Člani omenjene zasedbe so v zadnjem času postali domala zgleden primer zdravega življenjskega sloga. Bržčas se še spomnite nečloveških zimskih naporov Jožetovega Franceta, ki si je, z dolgotrajnim odrekanjem in postom , prislužil naziv Vesoljskega tjulna 1. stopnje, da ne omenjamo nedavnega praznovanja rojstnega dne vesoljskega brata Gigija, ki ga zemljani poznajo tudi kot Šinka, na katerem so nazdravljali z mlekom.

Zgledi vlečejo in svetlemu zgledu svojih starejših glasbenih kompanjonov, je podlegel tudi najmlajši član zasedbe Bigi, ki je v civilnih krogih poznan tudi kot Volkec. Prevzet z dosežki svojih starejših vesoljskih bratov, se je včeraj, kljub neznosni sopari, ki je kar sama vabila v naročje zabavno-glasbenega centra Pri farovškem mostu v Stranjah, oborožen s tunjiško trmo in neomajno voljo, s kolesom podal do izvira Kamniške Bistrice.

V naletih muh, mušic in obadov ter pod neusmiljenimi zublji sončnih žarkov, ki so ga na vsak način želeli odvrniti od njegove namere, se je, vajen strmin tunjiškega pogorja, zagrizel v neskončni breg in neusmiljeno brcal tako dolgo, dokler ni prišel do oddaljenega cilja – Kamniške Bistrice.

Bistra voda in hladna voda, ki tamkaj vre izpod skal, je kar klicala po tem, da bi človek vanjo položil plato ali dva piva, ampak moderna kolesa nimajo več košaric, kamor bi kolesarski popotnik lahko naložil nujne življenjske potrebščine.

K sreči sta njegovo stisko, s pomočjo telepatije, žejen Vesoljec namreč začne nezavedno oddajati poseben signal v stiski, ki prikliče pomoč sobratov, začutila njegova vesoljska brata, ki sta ga, nekako pri žičnici, vračajočega se nazaj v dolino, nemudoma obrnila nazaj proti izviru Pri Jurju ter mu, na naporni poti, iz klimatiziranega vozila nudila vso moralno pomoč in oporo, tudi s pomočjo večje dirigentske palice, ki, razen za vzpodbudo, lahko služi tudi za pomoč pri hoji.

Po zasluženi osvežitvi v Bistrici, se je Trio Vesolje srečno vrnil nazaj v dolino, kjer so športni podvig svojega najmlajšega člana zasedbe, ki je hkrati tudi član Ansambla Domačini, proslavili s premiernim ogledom prvega videospota Domačinov v glasbeno-zabavnem centru Pri farovškem mostu v Stranjah, kjer je padel tudi sklep, da bodo v prihodnje najraje nastopali na športnih prireditvah, če jim le uspe pravočasno dobiti sponzorja za športne drese z vsemi značilnostmi narodnih noš.

O novih podvigih Tria Vesolje bomo na portalu kamnik.info, kot ponosen medijski sponzor, redno poročali tudi v prihodnje.

Za konec, pa še nagradno vprašanje: Kaj nenavadnega opazite na objavljeni sliki?
Nagrada je ena izmed glavnih vlog v prihodnjem videospotu Tria Vesolje.

trio vesolje