Naslovnica / Črna kronika / Umor v Kamniku: Mož je do smrti zabodel svojo ženo

Umor v Kamniku: Mož je do smrti zabodel svojo ženo

Danes dopoldne, nekaj po enajsti uri dopoldne, je na Steletovi ulici v Kamniku prišlo do umora, v katerem je življenje izgubila  34. letna ženska, ki jo je zabodel njen 35-letni mož, s katerim sta bila v ločitvenem postopku.

O tem, da se je v stanovanjskem bloku na Steletovi ulici res zgodilo nekaj hudega, še vedno priča prisotnost policistov, ki so s policijskim trakom na široko ogradili in zastražili vhod v blok, v katerem poteka obsežna in podrobna preiskava okoliščin tragičnega dogodka.

Na kraju dogodka so, okoli pol dvanajste, posredovali tudi reševalci NMP Kamnik, odeti v neprebojne jopiče, ki pa so kraj dogodka že kmalu zatem zapustili.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana so bili danes, nekaj po 11. uri obveščeni o dogodku na območju Kamnika, v katerem je umrla 34 letna ženska.

Po do sedaj znanih podatkih je 35 letni osumljenec prišel do stanovanja partnerke, s katero sta v ločitvenem postopku. V prepiru jo je zabodel z nožem, 34 letnica pa je zaradi poškodb na kraju umrla.

Po dejanju je osumljenec peš pobegnil s kraja, vendar so ga policisti kmalu izsledili ter mu odvzeli prostost. Policisti še vedno opravljajo ogled, poteka pa tudi intenzivna kriminalistična preiskava zaradi suma kaznivega dejanja zoper življenje in telo.