Naslovnica / Napovedi in obvestila / Urgence ne damo: Izrazimo podporo kamniški urgenci in se zvečer, v čim večjem številu, zberimo pred kamniškim zdravstvenim domom

Urgence ne damo: Izrazimo podporo kamniški urgenci in se zvečer, v čim večjem številu, zberimo pred kamniškim zdravstvenim domom

Čas je za akcijo! Danes zvečer, bo na prvem programu TV Slovenija potekala oddaja Tarča, v kateri bo beseda tekla o reorganizaciji Nujne medicinske pomoči, javljanje v oddajo, pa bo potekalo tudi izpred ZD Kamnik. Zberimo se v čim večjem številu.

V oddaji Tarča bosta namreč sodelovala tudi direktor ZD Kamnik Sašo Rebolj in župan Marjan Šarec, ki se bosta v živo javljala izpred zdravstvenega doma. To je hkrati priložnost, da se v čim večjem številu zberemo pred zdravstvenim domom ter na ta način izrazimo svoje nasprotovanje ukinitvi urgence in podporo Ambulanti nujne medicinske pomoči Kamnik.

Podprimo obstoj kamniške urgence in se, v čim večjem številu, okrog 19:50, zberimo pri kamniškem zdravstvenem domu. Če želite, lahko s seboj prinesete tudi transparente!

Povejte naprej in s seboj pripeljite tudi svoje sorodnike in znance!