Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / V Kamniku imamo odslej tudi arabsko restavracijo
Rami Murad je na Duplici odprl arabsko restavracijo.

V Kamniku imamo odslej tudi arabsko restavracijo

Od včeraj popoldne je kamniška kulinarična ponudba bogatejša tudi za arabsko restavracijo, ki jo je odprl Sirijec Rami Murad, ki že kar nekaj let živi v Kamniku.

Nova arabska restavracija, katere odprtje je bilo včeraj popoldne, se nahaja na Groharjevi ulici na Duplici, in sicer v prostorih, kjer je bila še nedolgo tega pizzerija Tara oz. v neposredni soseščini nekdanje dupliške kitajske restavracije.

Rami Murad je na Duplici odprl arabsko restavracijo.

Tsnim restavracijo v kateri bodo na voljo najrazličnejše arabske specialitete, ki jih vsaj nekateri Kamničani že kar dobro poznamo, je odprl Rami Murad, ki je iz rodne Sirije leta 2004 prišel v Kamnik. Tu je najprej pekel falafel in šavormo, v zadnjem času pa ga je bilo moč večkrat srečati na različnih prireditvah na katerih je postregel z značilnimi in okusnimi arabskimi jedmi, ki jih bo odslej moč vsakodnevno okusiti tudi v njegovi restavraciji na Duplici.

Sodeč po obisku odprtja nove arabske restavracije ima zanimiva in okusna arabska hrana precej ljubiteljev tudi v Kamniku, saj je zato se nadejamo, da bo restavracija Ramia Murada, v kateri je, poleg klasičnih miz, urejen tudi značilen arabski jedilni kotiček, dobro poslovala, Ramiju pa na njegovi samostojni poslovni poti želimo obilo uspeha.