Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / V Kamniku se odpira nova samopostrežna restavracija

V Kamniku se odpira nova samopostrežna restavracija

Predvidoma že prihodnji teden se bo, v lokalu pri vhodu v osrednji kamniški nakupovalni center Supernova Kamnik, odprla nova samopostrežna restavracija Dobra hiša.

V časih, ko tudi na Kamniškem vse več gostinskih lokalov zapira svoja vrata, še posebej tistih, v katerih je moč tudi kaj dobrega pojesti, je najbrž več kot razveseljivo, da bo kamniška kulinarična ponudba že v kratkem bogatejša za novo samopostrežno restavracijo Dobra hiša.

Predvidoma že v prihodnjem tednu, saj je lokal s teraso pri vhodu v kamniško Supernovo, v katerem bo zaživela nova, lično in prijetno urejena samopostrežna restavracija Dobra hiša, domala že povsem nared za skorajšnje odprtje.

 

Četudi kamniški Dobri hiši manjkajo še zadnji detajli in malce še spominja na to, da je bilo tu še pred nedavnim pravo gradbišče, je prvi vtis o samem lokalu lokalu nadvse všečen. Kot smo uspeli izvedeti, bo  takšna tudi pestra ponudba jedi in pijač. V samopostrežni restavraciji in baru Dobra hiša obljubljajo raznoliko, vsak dan svežo ponudbo,  marsikateri Kamničan, ki prisega na zdravo hrano, pa se utegne razveseliti tudi samopostrežnega solatnega bara.

Samopostrežno restavracijo in bar Dobra hiša bo v Supernovi Kamnik, če bo šlo le vse po načrtih, konec prihodnjega tedna odprlo priznano gostinsko podjetje AP GOST d.o.o., ki ga dobro poznajo tudi kamniški obiskovalci njihovih priljubljenih restavracij Vozi Miško, Kačji pastir in istoimenske samopostrežne restavracije Dobra hiša v Ljubljani.

Skorajšnjega odprtja samopostrežne restavracije Dobra hiša v Supernovi Kamnik, ki bo dobrodošlo popestrila kamniško gostinsko ponudbo, nenazadnje samopostrežne restavracije v Kamniku še nismo imeli, se že v naprej veselimo, če bo tudi v pripravo hrane vloženega vsaj približno toliko truda, kot ga je bilo vloženega v urejanje simpatičnega lokala, pa bomo Kamničani že konec prihodnjega tedna bogatejši za prijeten kotiček za druženje ob dobri hrani.