Naslovnica / Napovedi in obvestila / V Reciklarnico na delavnice za otroke in odrasle

V Reciklarnico na delavnice za otroke in odrasle

V Reciklarnici na Šutni se obeta pestra jesen. V času krompirjevih počitnic bodo potekale brezplačne otroške delavnice v dopoldanskem času, 4. in 18. novembra pa bodo delavnice polstenja za odrasle. Izdelali bomo otroške copate in etui za mobilnik ali očala. Cena filcanja je 20 € za eno delavnico, material je vključen v ceno, izdelek pa je vaš.

V začetku novembra tudi nadaljujemo z začetnim tečajem kvačkanja za odrasle, v sredini novembra (sobota, 15. 11) pa bo prvič organizirana garažna razprodaja. Na njej boste lahko prodajali obutev in oblačila, ki so jih otroci prerasli ali pa garderobo, ki ste se jo naveličali ter vse ostale predmete, ki so vam odveč, nekomu drugemu pa mogoče pridejo zelo prav. Cene določa vsak prodajalec zase. Zaradi organizacije miz in prostora so obvezne prijave, ki jih zbiramo do 10. 11., prispevek za mizo pa bo 2 €, vsak prodajalec dobi kavo ali čaj.

19. 11. nadaljujemo z izmenjavami, tokratni menjalni krog bo že bolj praznično obarvan: izmenjali si bomo okraske, ideje za dekoracijo, recepte, še vedno pa pridejo v poštev tudi zimska oblačila in podobne zadeve.

25. 11. pa imamo uvodni sestanek knjižnega kluba, namenjenega bralcem, ki se radi o prebranem tudi pogovarjajo z drugimi.

Prijave na delavnice in garažno razprodajo sprejemamo na naslov: reciklarnica@gmail.com, več informacij pa lahko dobite na strani: www.facebook.com/reciklarnica in številki 040 840 264.

Vabljeni na Šutno!