Naslovnica / Napovedi in obvestila / Vabilo na zaključek dobrodelne akcije “Odbojkarji stojimo skupaj” in na tekmo

Vabilo na zaključek dobrodelne akcije “Odbojkarji stojimo skupaj” in na tekmo

V odbojkarski družini Calcit Volley smo se decembra lotili dobrodelne akcije za pomoč družini Kordič-Zamljen, kamniški družini, ki se je znašla v socialni stiski.

Da bi družini omogočili lažji vstop v novo leto, smo izdali članski koledar. Številni prijatelji odbojke in ljudje dobrega srca ste z nakupom koledarja ali s prostovoljnimi prispevki po svojih močeh darovali za pomoč družini. Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo uspeli prodati prav vsak izvod omenjenega koledarja, zbrana sredstva pa bomo družini v celoti predali na prihodnji domači tekmi ženske odbojke.

V soboto, 3. marca, ob 17:30 bomo v športni dvorani Kamnik priča velikemu derbiju za vodstvo na prvenstveni lestvici po rednem delu državnega prvenstva med Calcit Volleyjem in Novo KBM Branikom. Po sedemnajstih odigranih tekmah so odbojkarice Calcit Volleyja s točko prednosti v vodstvu pred Mariborčankami.

Iskrena hvala vsem, ki ste podprli našo akcijo in priskočili na pomoč družini Kordič-Zamljen. Ker je naš dobrodelni projekt uspel prav zaradi vas, želimo, da ste zraven tudi ob predaji.

Vljudno vabljeni!

Calcit Volley