Naslovnica / Napovedi in obvestila / Valentinovo nočno sankanje na Veliki planini

Valentinovo nočno sankanje na Veliki planini

Prihaja valentinovo, praznik zaljubljenih! Čeprav je lepo, da si pozornost izkažemo vsak dan v letu – z nasmehom, zahvalo ali dobrim dejanjem – pa je valentinovo praznik, ki ga zaljubljeni praznujejo po vsem svetu.

Praznik zaljubljenih bomo obeležili tudi na Veliki planini. V belo zimsko odejo odeta planina vabi obiskovalce na smučanje po naravnem snegu, nočno sankanje po razsvetljeni progi, krpljanje ter sprehod med pastirskimi kočami. Tokrat boste vozovnico za nočno sankanje lahko prejeli brezplačno! 

Nočno sankanje na Veliki planini – romantično doživetje!

Praznik zaljubljenih bomo tudi tokrat na Veliki planini obeležili na poseben način. Vse zaljubljene vabimo v četrtek, 14. februarja, na valentinovo nočno sankanje! Za romantično nočno sankanje pod tisočerimi zvezdami tokrat lahko prejmete brezplačno vozovnico! Ob nakupu vozovnic poljubi svojega izbranca/izbranko in tako boste eno vozovnico plačali, drugo pa prejeli BREZPLAČNO*. 

Obvezne prehodne najave za nočno sankanje ter rezervacijo sani sprejemamo na info@velikaplanina.si ali na tel. št. 01/8327 258. 

*S sprejemom brezplačne vozovnice soglašate, da fotografije lahko objavimo na naši spletni strani, facebook strani in instagram profilu. Akcija velja le za klasične vozovnice za nočno sankanje na datum 14.2.2019.

Sankaško dogodivščino zaključite ob odličnih sladicah v gostišču Zeleni rob!

V gostišču Zeleni rob se boste lahko na valentinovo po dolgem času posladkali s sladico sladka planina, ki spominja na tipično pastirsko jed – ajdove žgance z ocvirki in kislo mleko. Tokrat boste poskusili sladko različico in nedvomno jo boste z leseno žlico z užitkom pojedli. Ali bi raje poskusili vaniljevo panna cotto s svežimi jagodami in skorjico bele čokolade? Odločitev je seveda vaša! V gostišču Zeleni rob se boste lahko sladkali od četrtka dalje, od 9. do 21. ure. Poleg odličnih sladic pa vas seveda čakajo domače jedi na žlico, sladki skupini štruklji in druge dobrote!

Informacije o voznih redih, obratovanju naprav in ugodnostih pa spremljajte na naši facebook strani, instagram profilu in uradni spletni strani.

Vabljeni na pobeljeno, pravljično Veliko planino!

Velika planina d.o.o.