Naslovnica / ŠPORT / Vaterpolo: Polovičen uspeh članov

Vaterpolo: Polovičen uspeh članov

V tem tednu so z državnim prvenstvom začeli še vaterpolski člani in skupina U11.

V sredo je ekipa članov na gostovanju v Kopru izgubila proti pokalnim prvakom 9:4. Kamničani so se dobro upirali favoriziranim Primorcem. Za VD Kamnik so igrali Urban Benkovič, Blaž Benkovič,  Martin Stele 2, Luka Sokler, Gašper Brišnik, David Lukič, Tim Burger, Bor Peterlin, Aleksander Cerar 1, Blaž Belentin, Rok Bergant 1.

Uspešnejši so bili v drugem krogu proti Borcu iz Banja Luke, ki letos gostuje v našem državnem prvenstvu. Tekma je bila ves čas zelo razgibana, ekipi sta se izmenjavali v vodstvu, na koncu pa so kamniški vaterpolisti zmagali 13:11.

Ekipa je bila tokrat malenkost spremenjena pridružil se je še Gašper Žurbi tokrat kot igralec. Za VD Kamnik so zadeli Martin Stele 5, Rok Bergant 4, Aleksander Cerar 2 Gašper Žurbi in David Lukič 1 gol.

Naslednjo tekmo Kamničani igrajo v Mariboru v četrtek 7.2.2019 ob 20.30. V Kranju so imeli prvi turnir najmlajši vaterpolisti, ekipa VD Kamnik je premagala v skupini ekipo iz Trsta nato izgubila z Koprom in AVK Triglav. V tekmi za 5.mesto so fantje in punca nesrečno izgubili z VK Gorica.

Ob tej priložnosti pa vas vabimo še k pomladanskemu vpisu na plavalne tečaje, kjer za otroke pripravljamo nekaj novosti. Želimo vključiti tudi starše, za katere smo na novo pripravili plavanje oziroma rekreacijo odraslih. Izvajali jo bomo ob sobotah zjutraj v Ciriusu.

Vabimo vse, ki želijo nadgraditi svojo tehniko plavanja ali se jo na novo naučiti. Omogočamo vam prvi obisk brezplačen in kratek pogovor s trenerji o svojih željah in tako prilagoditev plana plavanja posameznikom.

Dodatne informacije najdete na naši facebook strani, ali po telefonu: 070 816 797 Dare, 031 463 883 Teja

Dare Homar