Naslovnica / NOVICE / Včeraj sta se v Keršmančevem parku odprla drsališče in Veronikina pravljična dežela

Včeraj sta se v Keršmančevem parku odprla drsališče in Veronikina pravljična dežela

Od včeraj zvečer lahko v Keršmačevem parku na svoj račun ponovno pridejo tudi ljubitelji drsanja, ki se bodo lahko na drsališču veselo in brezplačno dričali domala vse do konca januarja, sam Keršmančev park pa se bo v decembru prelevil tudi v Veronikino pravljično deželo.

Tako kot lani, je kamniško drsališče tudi letos postavljeno v Keršmančevem parku, ki se bo v predprazničnem in veselodecemberskem času prelevil v Veronikino pravljično deželo.

Ob drsališču je namreč letos postavljena tudi kamniška Pravljična hiška, v kateri se bodo odvijali različni dogodki in predstave, ki bodo namenjeni predvsem najmlajšim oz. družinam.

Ob drsališču in Pravljični hiški so postavljene tudi stojnice na katerih je poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo, tako da si boste lahko obiskovalci ob drsanju privoščili tudi kak čaj, kuhano vino, sladico ali kaj dobrega za pod zob.

Drsališče Kamnik je med tednom odprto od 9. do 19. ure, čez vikend pa od 10. do 19. ure. Izposoja drsalk bo med tednom možna od 15. do 19. ure, ob vikendih pa od 10. do 19. ure. Cena izposoje drsalk znaša 2 evra, izposoja čelade 3 evre, izposoja drsalčka 3 evre za pol ure. Brezplačno drsanje bo na voljo do 27. januarja 2019.

Na drsališču se bo vsako soboto od 8.30 do 10. ure odvijala tudi šola drsanja, od 10. do 11. ure pa otroška animacija na ledu, ob nedeljah, med  9. in 10. uro, bo na drsališču potekal hokej za otroke (potrebna lastna oprema), od 10. ure naprej pa različne  ustvarjalne delavnice.

Organizirana bosta tudi dva akustična koncerta, in sicer vsoboto, 8. decembra, ko bosta nastopila Uroš in Tjaša, v petek, 14. decembra, pa vas bo zabaval Duo Kristovnik.

Foto: ZTŠK Kamnik in Kamnik.info