Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Večerni nakupi v Kamniku: Trgovine in lokali v središču Kamnika bodo vse decembrske petke odprte do 22. ure

Večerni nakupi v Kamniku: Trgovine in lokali v središču Kamnika bodo vse decembrske petke odprte do 22. ure

Decembrske petke si lahko rezervirate za večerne nakupe v starem mestnem jedru Kamnika, kajti pestro prednovoletno dogajanje na Glavnem trgu in okolici bodo obogatili tudi ponudniki blaga in storitev, ki bodo vse petke v decembru podaljšali delovni čas vse do do 22.00 ure.

V starem mestnem jedru Kamnika je ponudba blaga in storitev pestra, kvalitetna, unikatna. Lastniki in najemniki poslovnih prostorov v tem delu mesta pa pogosto slišijo tudi začudene vzklike: “Vse sem preiskal/a, čisto vse, a našel/ našla pa šele pri vas,” zato smo se se kamniški ponudniki blaga in storitev odločili stopiti skupaj, se predstaviti in praznični utrip mesta poživiti z dlje odprtimi lokali.

Na večerne nakupe in obisk starega mestnega jedra, od skrajnih robov Glavnega trga, vse do konca Šutne, pa nas vabijo z besedami:

“Večina nas, ki delamo v središču Kamnika, smo nostalgiki in romantiki, s svojim delovanjem želimo ne le preživeti, temveč tudi vnašati vrvež v ta del mesta. Pri tem ne moremo biti samozadostni, saj za kaj takega potrebujemo tudi podporo skupnosti, oz. vašo podporo.”

Spoznajte nas, sprehodite se čez mesto, udeležite se katerega izmed mnogih dogodkov v tem predprazničnem času in se tudi ustavite pri nas, raziskujte in poglejte, kaj vse ponujamo in kakšna darila za svoje najbližje lahko dobite v tem delu mesta.”

Zato je najbrž prav, če nocojšnji petkov večer oz. vse petkove večere do konca leta, izkoristimo za prijeten in praktičen obisk starega mestnega jedra, pri čemer lahko z radovednostjo pokukamo tudi v zanimivo in raznovrstno ponudbo tamkajšnjih odprtih in razsvetljenih lokalov.

Naj bo staro mestno jedro Kamnika prva, in ne zadnja, postaja pri nakupovanju.