Naslovnica / Napovedi in obvestila / Vesela novica: Nova trgovina s hrano in priboljški za vaše ljubljenčke v Kamniku

Vesela novica: Nova trgovina s hrano in priboljški za vaše ljubljenčke v Kamniku

V prostorih trgovine Mediadom, na Ljubljanski cesti 3c v Kamniku, se v ponedeljek, 6. 4. 2020, odpre nova prodajalna s prehrano in priboljški za vaše hišne ljubljenčke.

Od ponedeljka, 6. 4. 2020, vam po hrano za vaše kužke, mucke, želve, kanarčke, papagaje, hrčke, zajčke in druge domače ljubljenčke ne bo potrebno več hoditi prav daleč, saj boste kvalitetno hrano priznanih proizvajalcev lahko dobili v trgovini Mediadom, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 3c v Kamniku.
Kvalitetna hrana in priboljški za domače ljubljenčke vam bodo v Mediadomu, od ponedeljka naprej, na voljo po ugodnih cenah, v prvem tednu po odprtju nove prodajalne, pa bo nakup hrane in priboljškov, ki se jih bodo vaši ljubljenčki zagotovo nadvse razveselili, še bolj ugoden, saj vam bodo v Mediadomu ponudili še dodaten, 10 % otvoritveni popust na vse izdelke.
Prodajalna s hrano in priboljški za male živali Mediadom na Ljubljanski cesti 3c (to je tam vizavi Svetilnika, zraven slaščičarne Toscana), bo odprta vsak dan od 9. do 15. ure, ob sobotah pa od 9. do 12. ure.
Vljudno vabljeni!